Η Ν.Δ. παραμένει η μόνη ελπίδα που έχει ο τόπος – Αυτό δήλωσε από την Καρδίτσα ο Άδωνις Γεωργιάδης


 

Το μήνυμα ότι «Η Ν.Δ. παραμένει η μόνη ελπίδα που έχει ο τόπος» έστειλε από την Καρδίτσα, όπου περιόδευσε την Τρίτη, ο βουλευτής και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης έφθασε στα γραφεία της ΝΟΔΕ λίγο πριν τη 1.00 το μεσημέρι τυγχάνοντας θερμής υποδοχής από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί εκεί.

Ξεκινώντας την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε τις εκλογές της Ν.Δ. ως μια γιορτή και ως μια διαδικασία εσωτερικής δημοκρατίας η οποία γίνεται εν μέσω μιας τεράστιας κρίσης. Γι ΄ αυτό και κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες που θα στηθούν στις 22 Νοεμβρίου δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «Η Ν.Δ. θέλει να έχει έναν δυνατό αρχηγό».

Ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Τσίπρα, τόνισε πως ο κόσμος παραπλανήθηκε σε πάρα πολλά πράγματα για τα οποία άλλα υπόσχονταν και τελικά άλλα έπρατταν, όπως ΕΝΦΙΑ, επίδομα θέρμανσης, φορολογία στους αγρότες. Και συνέχισε επισημαίνοντας τα εξής : «Η Ν.Δ. πρέπει να γίνει γρήγορα δυνατή. Συζητάμε για να κάνουμε τη Ν.Δ. δυνατότερη».

Επιπλέον, ο κ. Γεωργιάδης τάχθηκε υπέρ μιας συνάντησης και των τεσσάρων υποψηφίων δηλώνοντας «Ελπίζω να βρεθεί ένας τρόπος για να συναντηθούμε και οι τέσσερις. Πιστεύω ότι θα βρούμε την ημερομηνία για μια Εθνική Συνδιάσκεψη».

Και κατέληξε λέγοντας πως «Δεν κάνουμε αυτή τη διαδικασία για να διασπάσουμε τη Ν.Δ. Όποιος κερδίσει θα έχει τους άλλους τρεις στρατιώτες».

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Όλοι στην Κεντρική Πλατεία στην απεργία της Πέμπτης
Επόμενο άρθρο Αξιολόγηση και ανακήρυξη νέων υποτρόφων του Ιδρύματος Αλλαμανή