Η ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Καρδίτσας ζητά την παραχώρηση του σταδίου


– Προκειμένου να το φροντίσει και να το αναμορφώσει η ίδια.

– Προειδοποιεί για μεταφορά της έδρας της ομάδας σε άλλη περιοχή, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Την αγανάκτησή της για τα προβλήματα που υπάρχουν στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας και τα οποία παραμένουν άλυτα επί σειρά ετών, πολύ δε περισσότερο που σήμερα η ομάδα αγωνίζεται στην Β’ Εθνική Κατηγορία, εκφράζει με την παρακάτω επιστολή της στον τοπικό τύπο η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία προτείνει στον Δήμο Καρδίτσας να αναλάβει η ίδια τη φροντίδα και την αναμόρφωση του σταδίου, σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστεί να μεταφέρει την έδρα της ομάδας σε άλλη περιοχή. Η επιστολή έχει ως εξής:

«Η σημερινή διοίκηση ανέλαβε τα ηνία της Αναγέννησης κυρίως για τη δυναμική της έδρας της ομάδας και την αγάπη που τρέφουν γι’ αυτή οι φίλαθλοι της, καθιστώντας τη ως μια από τις πιο μαζικές του επαρχιακού ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είχαμε την αίσθηση ότι τα προβλήματα που υπήρχαν στο Στάδιο θα αντιμετωπίζονταν με καλή διάθεση και συνεργασία απ’ όλες τις πλευρές.

Με λύπη βλέπουμε ότι όχι μόνο δεν ξεπερνιούνται τα προβλήματα αλλά δημιουργούνται συνεχώς επιπρόσθετα με κύρια θιγόμενη την ομάδα μας.

Ξεκινήσαμε την φετινή προσπάθεια με 2.300 θέσεις, φθάσαμε στις 1900 κι από ότι διαπιστώνουμε τελευταία υπάρχει κίνδυνος να κλείσει εντελώς το στάδιο!

Έχει γίνει μια πολύ μεγάλη οικονομική επένδυση στην ομάδα και υπάρχουν βλέψεις για την υλοποίηση πολύ μεγαλύτερων στόχων. Όλα αυτά όμως έχουν αρνητική επίδραση στη λειτουργία του συλλόγου μας και αναστέλλουν τον σχεδιασμό μας Δεν γνωρίζουμε ποιος ευθύνεται για την υπάρχουσα κατάσταση δεν επιδιώκουμε να εισέλθουμε σε αντιπαράθεση με τους τοπικούς φορείς, αλλά ζητάμε την συνεργασία τους για την πρόοδο της ομάδας μας που πιστεύουμε ότι θα είναι προς όφελος ολόκληρης της περιοχής.

Αν δεν είναι σε θέση ο Δήμος να φροντίσει για την λειτουργία του Σταδίου, καταθέτουμε επίσημη πρόταση να μας το παραχωρήσει για κάποια χρόνια να το φροντίσουμε και να το αναμορφώσουμε εμείς.

Από κει και πέρα βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά πλέον την μεταφορά της έδρας σε άλλη περιοχή! Ζητούμε συγνώμη από τους φιλάθλους, γνωρίζουμε ότι σ’ αυτούς και στη μαζικότητα της συμμετοχής τους εξαρτάται εν πολλοίς το μέλλον της Αναγέννησης, αλλά δηλώνουμε ότι δεν θα εγκαταλείψουμε την προσπάθεια και θα προσπαθήσουμε ακόμη κι αν χρειαστεί να παίξουμε σε άλλη πόλη να προστατεύσουμε και την επένδυση μας αλλά και το μέλλον της ομάδας που είναι σε πλήρη συνάρτηση.

Διαμαρτυρόμαστε έντονα προς πάσα κατεύθυνση για την κατάσταση που επικρατεί με το Δημοτικό Στάδιο και ζητούμε τη συμπαράσταση των φορέων της Καρδίτσας και κυρίως των απλών φιλάθλων της ομάδας».

Εκ της διοικήσεως

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη του Τούρκου Προξένου στο Δήμο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές