Η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας στηρίζει τον κλάδο της Μελισσοκομίας


Την επέκταση της στην στήριξη της συμβολαιακής γεωργίας και κτηνοτροφίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας, κ. Μπούκης Γεώργιος.

Μετά από πρόσκληση της εταιρείας ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ- ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, κλιμάκιο της Τράπεζας αποτελούμενο από τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Μπούκη Γεώργιο και τον Διευθυντή Δικτύου και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Τουρναβίτη Παναγιώτη επισκέφτηκε τις κεντρικές παραγωγικές εγκαταστάσεις της επιχείρησης στο Κρυονέρι Αττικής και συνομίλησε με τον Διευθύνων Σύμβουλο και ιδιοκτήτη κ. Πίττα Γεώργιο.

Η εταιρεία ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ- ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗΣ τόνισε τις ιδιαιτέρως ευοίωνες προοπτικές του κλάδου της Μελισσοκομίας στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, την πρόθεση της για επέκταση των συνεργασιών που διαθέτει εδώ και χρόνιά στον Νομό μας, καθώς και τον θετικό αντίκτυπο που θα έχει η ενεργοποίηση της συνεργασίας της με την Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας στην τόνωση του οικονομικού κλίματος και την καταπολέμηση της ανεργίας, καθώς ο κλάδος της μελισσοκομίας παρουσιάζει υψηλό παραγωγικό και εξαγωγικό ενδιαφέρον.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, ανταποκρινόμενη στον ρόλο της, καθημερινά αποδεικνύει ότι είναι ο μοναδικός φορέας που στηρίζει εμπράκτως την τοπική οικονομία, προσπαθώντας να αναδείξει διαρκώς νέες παραγωγικές δομές και δραστηριότητες, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάδειξη του πρωτογενούς τομέα σε πυλώνα ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και εξασφαλίζοντας πόρους και ρευστότητα για τους παραγωγούς του Νομού.

Για την Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας η ενίσχυση της συμβολαιακής γεωργίας αποτελεί μια στρατηγική κίνηση που ευελπιστεί, ξεκινώντας από τον κλάδο της Μελισσοκομίας και την συνεργασία της με την Πίττας ΑΕΒΕ- ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, να επεκτείνει σε όλους τους κλάδους της γεωργίας και κτηνοτροφίας του Νομού Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δ.Σ. Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Περιζήτητοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί της Καρδίτσας - Αβέβαιος ο αριθμός των παιδιών που θα φιλοξενηθούν, λόγω έλλειψης προσωπικού