Ειδήσεις

Θέμα εβδομάδων η έγκριση για το Λαμία-Ξυνιάδα του Ε65


Συνεχίζονται τα καλά νέα για το τέλος του “σήριαλ” με την έγκριση από την DG Move του μεγάλου έργου του νότιου τμήματος του Ε65 Λαμία-Ξυνιάδα καθώς όπως ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης ο οποίος βρέθηκε στα Τρίκαλα για διήμερη επίσκεψη ο φάκελος έχει εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης «αναμένεται η ανακοίνωση εντός των ημερών ή εβδομάδων και εγκαθίσταται ο εργολάβος στο Νότιο τμήμα».

Το ίδιο είχε αναφέρει και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Γιώργος Περιστέρης πριν μερικές μέρες αναφερόμενος στο ίδιο έργο.

Η έναρξη του έργου θα είναι μία μεγάλη ανάσα για την απασχόληση στην περιοχή καθώς η ολοκλήρωση του τμήματος Ξυνιάδα-Τρίκαλα του Ε65 μπορεί να χαροποίησε τους οδηγούς αλλά σήμανε και το τέλος των έργων άρα και της απασχόλησης.

Αναφορικά με το βόρειο τμήμα ο κ.Χαρίτσης σημείωσε ότι αμέσως μετά θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες για το Βόρειο Τμήμα, Καλαμπάκα-Εγνατία Οδός (μέσω Κηπουριού Γρεβενών). Εκεί εκτιμάται πως τα έργα θα ξεκινήσουν εντός του 2019, καθώς ξεπεράστηκαν επίσης όλα τα εμπόδια.

ypodomes.com

Προηγούμενο άρθρο Δύο χρυσά και ένα ασημένιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Καβάλα ο Φωκιανός
Επόμενο άρθρο Δύο νέα έργα 388.000 ευρώ ξεκινούν στην Π.Ε. Καρδίτσας