Θεματικές εκδηλώσεις για τα 34 χρόνια του ΠΑΣΟΚ από τη Ν.Ε. Καρδίτσας


Συμπληρώθηκαν φέτος 34 χρόνια από τη δημοσιοποίηση της Ιδρυτικής Διακήρυξης της 3ης του Σεπτέμβρη, του πολιτικού εκείνου και ιδεολογικού κειμένου, που έθεσε τις βάσεις για να εκφραστούν οι συλλογικές προσδοκίες του ελληνικού λαού για καλύτερη και δικαιότερη Ελλάδα μέσα από το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα. Ποτέ στην ιστορική διαδρομή αυτού του τόπου, ένα θεωρητικό κείμενο δεν κατάφερε να εμπνεύσει, να καθοδηγήσει και να κινητοποιήσει τόσο πλατειές λαϊκές μάζες, διατυπώνοντας με επάρκεια τα συσσωρευμένα αιτήματά τους για συνολική κοινωνική αλλαγή και δικαιοσύνη. Στα πλαίσια λοιπόν του εορτασμού των 34 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, η Νομαρχιακή Επιτροπή Καρδίτσας έχει προγραμματίσει θεματικές εκδηλώσεις, τόσο μέσα στην πόλη της Καρδίτσας όσο και στην περιοχή των Σοφάδων. Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Καρδίτσας κ. Θανάσης Σίσκος πλαισιωμένος από μέλη της Ν.Ε., παραχώρησε συνέντευξη τύπου αναφερόμενος στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Σ’ αυτή την δύσκολη εποχή για την χώρα αλλά ιδιαίτερα δύσκολη για τους πολίτες με την φτώχεια που επικρατεί και με την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το ΠΑΣΟΚ ξεκινά σειρά θεματικών εκδηλώσεων προκειμένου να αναλύσει το πρόγραμμα του στους πολίτες.

Η 1η εκδήλωση οργανώνεται από την Ν.Ε. και την Τ.Ο. Σοφάδων στους Σοφάδες.

Στην εκδήλωση με αφορμή την 34η χρονιά του ΠΑΣΟΚ το μέλος του πολιτικού Συμβουλίου Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου θα μας τιμήσει με την παρουσία του.

Στην εκδήλωση αυτή η Ν.Ε. θα τιμήσει όλους τους διατελέσαντες γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ ώστε στο πρόσωπο τους να τιμήσουμε όλα τα μέλη του κινήματος για την προσφορά τους στην πρόοδο του νομού στην διεύρυνση της δημοκρατίας στις κοινωνικές καταστάσεις. Θα τιμήσουμε και τους διατελέσαντες βουλευτές του νομού για την προσφορά στο εθνικό κοινοβούλιο και την τοπική ανάπτυξη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου. Η 2η εκδήλωση με θέμα «η παιδεία στην σύγχρονη εποχή σε μια δημοκρατική κοινωνία» θα πραγματοποιηθεί την 6η Οκτωβρίου και το θέμα θα παρουσιάσει το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Άννα Διαμαντοπούλου».

Προηγούμενο άρθρο Ο αγώνας είναι σκληρός, όμως είμαστε βέβαιοι ότι θα φτάσει ως το τέλος…
Επόμενο άρθρο Γιορτάστηκε η μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας