Θεματικό εργαστήριο για τις γυναίκες επιχειρηματίες


Ο Ελληνικός Οργανισμός Μικρών Μεσαίων Επιχειρήσεων και Χειροτεχνίας, Ε.Ο.Μ.Μ.Ε.Χ., διοργανώνει Θεματικό Εργαστήριο – Workshop για τις γυναίκες επιχειρηματίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Ανάπτυξη Γυναικείας Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας».

Το Θεματικό Εργαστήριο – Workshop πραγματοποιείται στο πλαίσιο των Υποστηρικτών Ενεργειών (Θεματικά Εργαστήρια, Εκθέσεις, Συνέδρια, Επιχειρηματικές Αποστολές) που διοργανώνει ο Ε.Ο.Μ.Μ.Ε.Χ. για το πρόγραμμα «Ανάπτυξη Γυναικείας Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας» – ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

Το Θεματικό Εργαστήριο – Workshop διάρκειας 3 ημερών θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, στο ξενοδοχείο Divani Palace Larissa, από την Παρασκευή 31/10/08 και ώρα 09.00 έως την Κυριακή 02/11/08, ώρα 18.00, όπου εξειδικευμένοι εμπειρογνώμονες-εισηγητές θα παρουσιάσουν τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  1. «Γυναίκα Επιχειρηματίας: Χαρακτηριστικά-Προϋποθέσεις»

      «Επικοινωνία και Πωλήσεις»

  1.  «Διαχείριση Οικονομικών»

      «Μείωση κόστους»

  1.  «Προγραμματισμός Εργασιών»

      «Τρόποι χρηματοδότησης»

Στόχος της δράσης είναι η παροχή εξειδικευμένης συμβουλευτικής υποστήριξης, η οποία θα συμβάλει στη βελτίωση της εσωτερικής οργάνωσης, στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας καθώς και της εξωστρέφειας των υφιστάμενων γυναικείων επιχειρήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες στo τηλέφωνο: E.O.M.M.E.X. 210 74.91.328, -179

Προηγούμενο άρθρο Έναρξη σχολικών πρωταθλημάτων
Επόμενο άρθρο Αντιδράσεις για την ελεγχόμενη στάθμευση