Θετικός ο απολογισμός για την 14η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση


Σε απολογισμό σχετικά με τη διοργάνωση της 14ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας, η οποία πραγματοποιήθηκε από 9 έως 14 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή 120 εκθετών, προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κατά την αποψινή συνεδρίασή του.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Αντωνίου : «Ήταν ένα κρίσιμο στοίχημα. Καταφέραμε σε μια δύσκολη χρονιά να φέρουμε σε πέρας τη διοργάνωση». Ο κ. Αντωνίου συμπλήρωσε πως η επισκεψιμότητα ήταν ιδιαίτερα υψηλή και όλοι οι εκθέτες έμειναν ικανοποιημένοι. «Υπήρξε κόσμος ο οποίος δεν συμμετείχε και τελικά το μετάνιωσε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, ο κ. Αντωνίου υπογράμμισε πως η επόμενη Έκθεση θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με διαφορετικό μάτι και θα πρέπει να γίνουν από τώρα κάποιες πρώτες κινήσεις, όπως η οργάνωση μιας συνάντησης με τους εκθέτες.

Από την πλευρά του, ο Α ΄ Αντιπρόεδρος κ. Απ. Κηρύκος τόνισε πως κερδήθηκε ένα μεγάλο στοίχημα, ατ σχόλια υπήρξαν πολύ θετικά και θα πρέπει από τώρα να συσταθεί μία Επιτροπή για την οργάνωση της επόμενης Έκθεσης.

Ο Οικονομικός Επόπτης κ. Γ. Κατσίκης δήλωσε πως σίγουρα υπήρξαν κάποια προβλήματα, αλλά δεν γίνονταν η Έκθεση θα ήταν ακόμη πιο αρνητικά και άσχημα τα πράγματα. Επίσης, έδωσε έμφαση στην πολύ συνεργασία η οποία αναπτύχθηκε με την εκπαιδευτική κοινότητα.

Δεν έλλειψε, ωστόσο, και η κριτική από μέρος των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Χαρακτηριστικά, ο κ. Κακάβας επανήλθε στον τρόπο ανάδειξης του αναδόχου, όπως και ο κ. Παπουτσής, ενώ ο κ. Ντενίσης είπε πως «ήταν μια πετυχημένη Έκθεση που την κατεβάσατε σε επίπεδα παζαριού».

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ο διεθνούς φήμης τζαζ μουσικός Δημήτρης Βασιλάκης στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο «Έφυγε» ο δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε Ντίνος Παπακώστας