ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ


  Κλειστά θα παραμείνουν για τουλάχιστον μία εβδομάδα τρία τμήματα του 3ου Γυμνασίου Καρδίτσας (Β4, Γ2, Γ3), αφού σε μαθητές τους παρατηρήθηκαν συμπτώματα της νέας γρίπης. Ωστόσο όπως διαβεβαιώνει το ΕΚΕΠΥ και το ΚΕΕΛΠΝΟ, το κλείσιμο των τμημάτων, τάξεων ή και ολόκληρων των σχολείων γίνεται για προληπτικούς λόγους και δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας για γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των ευπαθών ομάδων

Χωρίς προβλήματα και με ικανοποιητική προσέλευση ξεκίνησε χθες στο Νοσοκομείο Καρδίτσας ο εμβολιασμός των ευπαθών ομάδων. Το κλίμα της απροθυμίας τόσο των γιατρών – νοσηλευτών όσο και του κόσμου που επικρατούσε την προηγούμενη εβδομάδα άλλαξε, με αποτέλεσμα να καταφθάσουν χθες στο Νοσοκομείο περίπου 80 άτομα προκειμένου να εμβολιαστούν.

Κλειστά τα εμβολιαστικά κέντρα του Νομού

Παρ’ όλο που δεν υπήρξε μέχρι στιγμής ιδιαίτερη ανάγκη, ωστόσο κλειστά παραμένουν τα εμβολιαστικά κέντρα του Νομού Καρδίτσας. Τόσο οι χώροι που θα φιλοξενήσουν τα κέντρα όσο και τα εμβόλια δεν έχουν παραληφθεί από τη Νομαρχία Καρδίτσας, ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων είναι η καθυστέρηση που παρατηρείται στην πρόσληψη των τριών ατόμων (ενός γιατρού και δύο επισκεπτριών υγείας) που θα συμβάλλουν στο έργο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εμβολιαστικά κέντρα αναμένεται να ανοίξουν την επόμενη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου.  

Προηγούμενο άρθρο Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Επόμενο άρθρο Συνεργασία Δήμου Καρδίτσας και Επιμελητηρίου