Ειδήσεις

Κάλεσμα στην Νιάλα για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος


Το «Δίκτυο Φορέων και Πολιτών για την Προστασία των Αγράφων» καλεί όλες /όσους αγωνιούν και αγωνίζονται για την σωτηρία των Αγράφων σε εκδήλωση-διαμαρτυρία την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, ώρα 11 πμ, που θα γίνει στο οροπέδιο της Νιάλας ενάντια στην μετατροπή του μοναδικού περιβάλλοντος των Αγράφων σε βιομηχανική περιοχή με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών.

Το πλατύ κάλεσμα απευθύνουν από κοινού οι σύλλογοι Απανταχού Βραγγιανιτών «Ο Αι Γιάννης ο Θεολόγος», Απεραντιών «Οι Άγιοι Ανάργυροι», Απανταχού Πρασσιωτών «Το Κυπαρίσσι», Πολιτιστικός Σύλλογος Επινιανών, Πολιτιστικός Σύλλογος Κουστέσας, Πολιτιστικός Σύλλογος Τροβάτου, Πολιτιστικός Σύλλογος Βαλαρίου, Πολιτιστικός Σύλλογος «Αναστάσιος Γόρδιος», Δεντριωτών «Άγιος Αντώνιος», Πεζοπορικός – Φυσιοδιφικός Σύλλογος Καρπενησίου, Ορειβατικός Σύλλογος Αγράφων,Σύλλογος των Απανταχού Κερασοβιτών «το Καραούλι», Συντονιστικό Αθήνας και η Κίνηση Πολιτών για την Προστασία του Ευρυτανικού Περιβάλλοντος

Σημείο συνάντησης από Καρδίτσα στις 9 πμ στα Καμάρια Ευρυτανίας (μέσω Σάικας/Πετράλωνα) ή μέσω Αγ. Νικολάου Μ. Βραγγιανών όπου θα υπάρχει πρόβλεψη για μεταφορά στο σημείο των εκδηλώσεων.

Επίσης την ίδια ημέρα και ώρα 13:00, ο Σύλλογος Απανταχού Βραγγιανιτών «Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» οργανώνει εκδήλωση μνήμης και τιμής στο μνημείο Εθνικής Συμφιλίωσης της Νιάλας.

Προηγούμενο άρθρο Σε ονοματοδοσία οδών της πόλης θα προχωρήσει η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Όχι στην Λευκή Νύχτα που καταστρατηγεί το ωράριο των εμπορουπαλλήλων