Ειδήσεις

Κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης για το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ


Η Επι­τρο­πή Ει­ρή­νης Ν. Καρδίτσας, καταγγέλλει και  καταδικάζει την αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την όλο και πιο βαθιά εμπλοκή της Ελλάδας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια όπως έδειξε και η πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

Το ίδιο κατηγορηματική είναι η καταδίκη της και στην ολομέτωπη επίθεση στην εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα που με το καμουφλάζ της «δίκαιης ανάπτυξης» και της «επιστροφής στην κανονικότητα», προωθεί και νέα αντιλαϊκά μέτρα, θωρακίζοντας συνολικά την κερδοφορία των μονοπωλίων στο έδαφος των άθλιων εργασιακών σχέσεων που επικρατούν στο σύνολο της οικονομίας. Μαζί με όλα αυτά προχωράνε τα αντιδραστικά σχέδια για το χτύπημα του δικαιώματος της απεργίας που κατακτήθηκε με αμέτρητους αγώνες και τεράστιες θυσίες από την εργατική τάξη κόντρα στο κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις του.

Η ΕΕΔΥΕ με τις Επιτροπές Ειρήνης προετοιμάζεται αυτό το διάστημα εντατικά για το 18ο Συνέδριό της. Δεν σταματάμε, όμως, ούτε στιγμή τη δράση και την πάλη στο πλαίσιο του εργατικού λαϊκού κινήματος.

Οι  αγωνιστές και οι αγωνίστριες του αντιιμπεριαλιστικού-αντιπολεμικού κινήματος θα συμβάλουμε στην επιτυχία του  συλλαλητηρίου και θα δώσουμε το αγωνιστικό παρών στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΗ, 18.30 μ.μ. στην Κεντρική πλατεία

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εγκαίνια Ιερού Ναού Υπαπαντής του Χριστού
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση προώθησης και διάδοσης του αθλήματος του Σύγχρονου Τάβλι