Ειδήσεις

Κάλεσμα της ΣΕΑ των Συνταξιουχικών Οργανώσεων Ν. Καρδίτσας


Διεκδικούμε ό,τι με αγώνα και σκληρή δουλειά κατακτήσαμε, ό,τι με την βία μας άρπαξαν. Να εμποδίσουμε και να ανατρέψουμε τις πολιτικές που οδηγούν στο νέο προμελετημένο έγκλημα την Κοινωνική Ασφάλιση για εμάς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

‘Ο,τι καταφέραμε μέχρι σήμερα και ό,τι πήραν οι συνταξιούχοι, συντάξεις χηρείας, μη περικοπή προσωπικής διαφοράς και αφορολογήτου, επιστροφή από κρατήσεις αλληλεγγύης στις επικουρικές και υγεία, τα καταφέραμε για όλους τους συνταξιούχους μέσα από τους αδιάκοπους αγώνες μας. Κανένα δικαστήριο δεν έχει δώσει πίσω ούτε ένα Ευρώ, παρά το ότι χιλιάδες συνταξιούχοι δεν μας άκουσαν και πλήρωσαν αδρά τα μεγαλοδικηγορικά γραφεία.

Μπροστά στη λαίλαπα που έρχεται, εμείς οι συνταξιούχοι, που έχουμε βιώσει για πολλά χρόνια όλες αυτές τις θανατηφόρες πολιτικές, εκτιμάμε ότι το σκηνικό που χτίζεται και προετοιμάζει τα νέα δεινά για συνταξιούχους και ασφαλισμένους, μόνο ο μαζικός αγώνας παντού μπορεί να ανατρέψει.

Απαιτούμε αποκλειστικά δημόσιο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης

Που θα εκπληρώνει τα δικαιώματα του εργαζόμενου λαού

Και όχι τα κέρδη των λίγων.

Πάρτε όλοι μαζικά μέρος στο πανελλαδικό συλλαλητήριο το Σάββατο 14/12/2019 και ώρα 12.30 στην Αθήνα, στα Προπύλαια και πορεία στο μέγαρο Μαξίμου.

Αναχώρηση Σάββατο 14/12/2019 στις 7.00 π.μ από το άγαλμα Καραϊσκάκη.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Οι μαθητές Ρομά του 19ου Δημοτικού Σχολείου εξερευνούν το Μαγεμένο Δάσος
Επόμενο άρθρο Νέα έργα τουρισμού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας