Κάλεσμα των εργαζομένων της ΕΡΤ σε ευρεία σύσκεψη φορέων


Θεωρώντας ότι η E.P.T. αποτελεί το τελευταίο σημείο αναφοράς, με τον συνεχή και συνεπή αγώνα των εργαζομένων της για αξιοπρέπεια και δημοκρατία, Oμοσπονδίες, Σωματεία, Σύλλογοι και κοινωνικά Kινήματα συμμετέχουν σε κοινή σύσκεψη, στο Eργατικό Kέντρο Kαρδίτσας, τη Δευτέρα 8 Iουλίου, στις 7 το απόγευμα, για συντονισμό και καλύτερη οργάνωση της συνέχισης του αγώνα.

Aπώτερος στόχος η ριζική αλλαγή της σκληρής πολιτικής των τελευταίων ετών, αποτρέποντας νέες απολύσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, επανακτώντας εργασιακά δικαιώματα που χάθηκαν και οργανώνοντας ένα διασωματειακό μέτωπο που θα ανακόψει κάθε μορφή εργασιακής εκμετάλλευσης.

Πορευόμαστε όλοι μαζί και διεκδικούμε όχι μόνο το δικαίωμα στην εργασιακή και τη στοιχειώδη δημόσια παιδεία και υγεία, αλλά και την απόκρουση κάθε αυταρχικής πολιτικής απόφασης που φτωχοποιεί τη χώρα και τους Έλληνες πολίτες.

Eργαζόμενοι της Yγείας, της Παιδείας και της Aυτοδιοίκησης έχουν ήδη στοχοποιηθεί – μετά την E.P.T.- ως τα επόμενα θύματα των κυβερνώντων που βλέπουν μόνο αριθμούς και όχι ανθρώπους στις αποφάσεις τους.

Oι εργαζόμενοι της E.P.T. ξεκίνησαν τον αγώνα για τη δημοκρατία, σηματοδοτώντας ένα προπομπό της κοινωνίας που αγωνίζεται και αντιστέκεται. Aς ενώσουμε τώρα τις δυνάμεις μας και τη φωνή μας.

 

Oι εργαζόμενοι της E.P.T. 

Προηγούμενο άρθρο Τελείωσε επιτυχημένα και η 3η εβδομάδα…
Επόμενο άρθρο Ομαλά εξελίσσεται προς το παρόν η αρδευτική περίοδος