Ειδήσεις

Καλή επιτυχία εύχεται η Ασημίνα Σκόνδρα στους υποψηφίους των πανελλαδικών


Αγαπητοί μαθητές η έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων, είναι η τελική ευθεία της μακροχρόνιας  προσπάθειά σας. Να θυμάστε ότι  οι εξετάσεις απαιτούν ηρεμία, ψυχραιμία,  αυτοσυγκέντρωση, αυτοεκτίμηση και σε συνδυασμό με τις γνώσεις, που αποκτήσατε όλα αυτά τα χρόνια , θα επέλθει το ποθητό αποτέλεσμα,  η εισαγωγή σας, δηλαδή, στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Τα εφόδιά σας  είναι ικανά, η ευφυΐα σας, η σωστή προετοιμασία και οι γερές γνωστικές βάσεις,  που χτίσατε, έχοντας αρωγούς και καθοδηγητές τους εκπαιδευτικούς του Νομού μας,  που ήταν συνεχώς δίπλα σας.

Να θυμάστε ότι η προσπάθεια αυτή είναι μεν σημαντική, αλλά η έκβασή  της   δεν καθορίζει, ούτε προδιαγράφει ολόκληρη τη ζωή σας.

Είναι μια στάση στη μεγάλη διαδρομή που έχετε μπροστά σας, όμως δεν  είναι μονόδρομος για την κατάκτηση των στόχων σας.

Να σκέφτεστε ότι ο κύκλος του αγώνα που όλοι μας κάνουμε, για να συναντήσουμε και να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας, δεν κλείνει ποτέ.

Σας εύχομαι καλή δύναμη, καλή επιτυχία και να ανταμειφθούν οι κόποι σας.

Υγεία και δύναμη εύχομαι και στους γονείς, που δίνουν το δικό τους αγώνα μέσα σε μια πολύ δύσκολη οικονομικο-κοινωνική συγκυρία,  προκειμένου να στηρίξουν  τα παιδιά τους σε κάθε προσπάθειά τους.

Η σκέψη  μου είναι μαζί σας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο ΕΛΜΕ : Ελλείψεις εκπαιδευτικού προσωπικού
Επόμενο άρθρο Μήνυμα Τσιάρα για την έναρξη των Πανελλήνιων Εξετάσεων