Ειδήσεις

Μήνυμα Τσιάρα για την έναρξη των Πανελλήνιων Εξετάσεων


Με την ευκαιρία έναρξης των Πανελληνίων εξετάσεων εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλες τις μαθήτριες και σε όλους τους μαθητές του νομού μας καλή δύναμη στον δύσκολο αλλά όμορφο αγώνα σας.

Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι η πρώτη μεγάλη δοκιμασία, που καλείστε να δώσετε στον αγώνας για ένα καλύτερο αύριο. Για την αναζήτηση νέων γνώσεων και εμπειριών. Σταθείτε, λοιπόν, σ’ αυτή τη δοκιμασία με αισιοδοξία, θετική διάθεση και την πεποίθηση, πως οι κόποι και οι προσπάθειές σας θα δικαιωθούν. Να είστε σίγουροι, πως θα τα καταφέρετε αν δείξετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να φτάσετε όσο πιο ψηλά μπορείτε.

Όμως, μην ξεχνάτε, πως σε αυτές τις απαιτητικές ημέρες δεν είστε μόνοι σας. Έχετε δίπλα σας όλους εμάς και κυρίως τους γονείς σας και τους καθηγητές σας, που σας βοήθησαν να προετοιμαστείτε για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις αυτών των εξετάσεων.

Εύχομαι, λοιπόν, ολόψυχα Καλή Επιτυχία, όπως επιτυχία να έχετε και σε κάθε αγώνα της ζωή σας, καθώς οι αγώνες αυτοί θα είναι πολλοί.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Καλή επιτυχία εύχεται η Ασημίνα Σκόνδρα στους υποψηφίους των πανελλαδικών
Επόμενο άρθρο Ευχές του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Β. Τσιάκου για τους υποψηφίους των πανελλαδικών