Κατέλαβαν το δημαρχείο για το μεσοπρόθεσμο


 Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πραγματοποίησαν χθες από τις 12.00 το μεσημέρι έως το τέλος του ωραρίου κατάληψη του Δημαρχείου Καρδίτσας.

Οι εργαζόμενοι μέσα από την κατάληψη θέλησαν να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία τους για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα της κυβέρνησης. 

 «Διαπιστώνουμε για ακόμη μία φορά την αλαζονεία της κυβέρνησης και την επιμονή της στην ψήφιση και εφαρμογή ενός σκληρότερου και ακραία αντιλαϊκού Μεσοπρόθεσμου προγράμματος, με αντισυνταγματικές και εκβιαστικές διαδικασίες, οι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν μπορούν παρά να συνταχθούν με τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες και να αγωνιστούν για την ανατροπή της βάναυσης αυτής πολιτικής. Την καταψήφιση των μέτρων που εξοντώνουν την κοινωνία, καταδικάζουν τους νέους στην ανεργία, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους στη φτώχεια και την επαιτεία», τόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Καρδίτσας κ. Απόστολος Ταξιάρχης σε δηλώσεις του.

Επίσης έγινε ενημέρωση των εργαζομένων για την Πανελλαδική απεργία στις 28 & 29 Ιουνίου 2011 που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΣΕ.

Προηγούμενο άρθρο Νεκρός 59χρονος στο Καρποχώρι από μαχαίρι 50χρονου Βούλγαρου
Επόμενο άρθρο Βασίλης Μουλόπουλος: Το Μεσοπρόθεσμο, που η κυβέρνηση επείγεται να ψηφίσει, είναι ένας οδοστρωτήρας