Κυνηγετικός σύλλογος Καρδίτσας «Α Ρ Τ Ε Μ Ι Σ»: Εικονοστάσι στη μνήμη του Γεωργίου Απ. Χριστοδουλιά


      Κατά την διάρκεια της περσινής κυνηγετικής περιόδου, τέτοια εποχή, έφυγε από κοντά μας με τραγικό τρόπο,  ο Γιώργος Απ. Χριστοδουλιάς,  ένα από τα πιο  δραστήρια μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας.

     Ενεργό μέλος, έδινε πάντα το «παρών» και υποστήριζε όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Μεγάλη η προσφορά και το έργο του στην κατασκευή και συντήρηση του πυρήνα προσαρμογής των πτερωτών θηραμάτων στον Άγιο Γεώργιο, από όπου και καταγόταν.  Είχε ασχοληθεί και με τη διοίκηση του συλλόγου,  έχοντας το αξίωμα του Αντιπροέδρου και του υπεύθυνου Ομοσπονδιακής θηροφυλακής. 

     Ο Γιώργος φρόντιζε να «μεταλαμπαδεύσει» την αγάπη του για τα κυνήγια και τον Σύλλογο σε πολλούς κυνηγούς και φίλους του για να αποτελέσουν αύριο τους άξιους  συνεχιστές του έργου του.

     Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας, τιμώντας τη μνήμη του,  εγκατέστησε την Παρασκευή 9/12/2011 ένα εικονοστάσι στους πρόποδες των Αγράφων, κοντά στη Νιάλα και το Σβόν, αγαπημένους κυνηγότοπους του εκλιπόντος. Φτωχά τα λόγια για να περιγράψουμε τα συναισθήματά μας για τον άνθρωπο, τον συνάδελφο κυνηγό που έφυγε πρόωρα. Η κυνηγετική μας οικογένεια  -φτωχότερη από πέρυσι-  θρηνεί για το χαμό του και εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.

Προηγούμενο άρθρο Ορκωμοσία για 34 νέους πτυχιούχους του ΤΕΙ Ξύλου
Επόμενο άρθρο Κατάταξη 140 νέων στρατονόμων