Ειδήσεις

Κώστας Παπαλός: Ανακοίνωση υποψηφιότητας δημάρχου Δήμου Καρδίτσας


Αγαπητές συμπολίτισσες και Αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Καρδίτσας. Στέκομαι μπροστά σας με καθαρό το βλέμμα και ήσυχη την συνείδηση μου.

Σεβάστηκα διαχρονικά και υπηρέτησα τις εντολές σας, τις εντολές των δημοτών της Καρδίτσας από όποια θέση και εάν επέλεξαν να μου εμπιστευτούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Έδρασα οραματικά, λειτούργησα ενωτικά, με απόλυτη διαφάνεια και με συνέπεια.  Δεν λιγοψύχησα και δεν οπισθοδρόμησα ούτε για μια στιγμή.

Για αυτό σήμερα σας κοιτώ στα μάτια και σας ζητώ να με εμπιστευτείτε.

Να με εμπιστευτείτε και να διεξάγουμε μαζί έναν έντιμο αγώνα, χωρίς κραυγές και αντεγκλήσεις, για να επαναφέρουμε τον Δήμο Καρδίτσας στην αγκαλιά των Δημοτών.

Το 2014, βρισκόμενοι στο μάτι του κυκλώνα της κρίσης, γιγαντώθηκε και στην κοινωνία μας ένα πρωτοφανές κύμα λαϊκισμού που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα του και το οποίο πληρώνουμε μέχρι σήμερα όλοι οι πολίτες ακριβά.

Το κύμα αυτό παρέσυρε και τα όνειρα μας, τα σχέδια μας για τον τόπο που ζούμε, που υπηρετούμε, που αγαπάμε όλοι μας.

Το 2019 ήρθε η ώρα ο λαός να επιλέξει εάν θα απαλλαγεί από τους εραστές του εφήμερου μιας ευκαιριακής, φοβικής σε καινοτομίες και μίζερης εξουσίας και εάν η κοινωνία θα μπορέσει να αναρρώσει σταδιακά δρομολογώντας το μέλλον της.

Σας καλώ όλους και όλες να διαγράψουμε μαζί – όχι να ξεχάσουμε – τα χρόνια της παρακμής και της πολιτικής απραξίας και να οδηγήσουμε το Δήμο Καρδίτσας στην θέση που του αξίζει.

Καλώ όλες και όλους και ειδικά τους νέους μας χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς δεσμεύσεις,  στη βάση μιας συνεργασίας που θα υπηρετεί την πόλη και τα χωριά της Καρδίτσας και τις επιλογές ελευθερίας και δικαιοσύνης των Δημοτών της.

Με την δήλωση αυτή ανακοινώνω την υποψηφιότητα του συνδυασμού  ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ για τον Δήμο Καρδίτσας και σας καλώ να πορευτούμε μαζί ώστε ο Δήμος Καρδίτσας να γίνει ο τόπος που αξίζει να ζούμε.

 

Του Κώστα Παπαλού, υποψ. Δημάρχου Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο Ο Υπουργός Π. Κουρουμπλής με εκπροσώπους Ρομά Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία το σεμινάριο του ΣΘΕΒ: Εσωτερικός επιθεωρητής