Κ. Αγοραστός: «Η κοινωνία της Καρδίτσας βιώνει αίσθημα αδικίας»


 «Η κυβέρνηση ανοίγει τον δρόμο για την κατάργηση 24 Τμημάτων ΤΕΙ, 4 εκ των οποίων στο ΤΕΙ Λάρισας και τα παραρτήματά του σε Τρίκαλα και Καρδίτσα, χωρίς διάλογο, χωρίς σχέδιο και χωρίς στρατηγική έχοντας ως μόνο στόχο την πρόσκαιρη εξοικονόμηση πόρων για να περάσει τον έλεγχο της τρόικας», τόνισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός στον Υφυπουργό Παιδείας κ. Γιάννη Πανάρετο κατά τη σύσκεψη στο Υπουργείο με τη συμμετοχή Βουλευτών και εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης και των φορέων της Καρδίτσας.

 «Η κυβέρνηση ανοίγει τον δρόμο για την κατάργηση 24 Τμημάτων ΤΕΙ, 4 εκ των οποίων στο ΤΕΙ Λάρισας και τα παραρτήματά του σε Τρίκαλα και Καρδίτσα, χωρίς διάλογο, χωρίς σχέδιο και χωρίς στρατηγική έχοντας ως μόνο στόχο την πρόσκαιρη εξοικονόμηση πόρων για να περάσει τον έλεγχο της τρόικας», τόνισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός στον Υφυπουργό Παιδείας κ. Γιάννη Πανάρετο κατά τη σημερινή σύσκεψη στο Υπουργείο με τη συμμετοχή Βουλευτών και εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης και των φορέων της Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθρο ΆΚΑΡΠΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΠΑΝΑΡΕΤΟ - Το Υπ. Παιδείας εμμένει στην απόφασή του για αναστολή εισαγωγής σπουδαστών στο Τμήμα Δασοπονίας
Επόμενο άρθρο Με στάσεις εργασίας απαντούν οι γιατροί της Καρδίτσας - Στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου