Ειδήσεις

Κ. Παπαλός: Εγγυόμαστε νέο ξεκίνημα για το Δήμο μας


«Ο ανανεωμένος συνδυασμός μας εγγυάται ένα νέο ξεκίνημα για το Δήμο μας, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών», δήλωσε στις συνδημότισσες και στους συνδημότες της Μυρίνης, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κώστας Παπαλός, σε δυναμική συγκέντρωση που διοργάνωσε στο χωριό ο συνδυασμός του «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ».

Στην διάρκεια της συζήτησης που έγινε, ο κ. Παπαλός δεσμεύτηκε ότι εάν εκλεγεί Δήμαρχος,θα αλλάξει ριζικά την σημερινή οικονομικίστικη φορομπηχτική πολιτική, εφαρμόζοντας ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης.

Διαβεβαίωσε τους συντοπίτες του ότι«ο συνδυασμός μας είναι στελεχωμένος από νέους ανθρώπους, με όρεξη για δουλειά και για προσφορά στον τόπο όπου ζουν και εργάζονται». Και υπογράμμισε: «Οι υποψήφιες και οι υποψήφιοί μας είναι αναπόσπαστα μέλη της κοινωνίας μας. Γνωρίζουν όλες και όλοι από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις επιθυμίες σαςκαι έχουν τη βούληση, τη θέληση, τις απαραίτητες γνώσεις και την εμπειρία να βρουν τις απαραίτητες λύσεις. Ως Δημοτική Αρχή, δεν πρόκειται να κλείσουμε ποτέ την πόρτα του Δήμου, σε καμία και σε κανέναν από εσάς! Ήμασταν και θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για στενή συνεργασία και δεσμευόμαστε ότι τίποτε δεν θα γίνεται ερήμην σας».

Να σημειωθεί ότι σε όλες τις περιοδείες του στα χωριά του Δήμου Καρδίτσας, ο κ. Παπαλός γίνεται κοινωνός έντονης δυσαρέσκειας των κατοίκων για απουσία έργων από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή στα δημοτικά διαμερίσματα. Ενώ, αρκετός κόσμος διερωτάται πως είναι δυνατόν ο Δήμος να μην αντιμετωπίζει καίρια ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών όπως είναι η καθαριότητα, η φροντίδα και ο ηλεκτροφωτισμός κοινόχρηστων χώρων και πλατειών, η συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας, η ύδρευση, η αποχέτευση κ.ά.

Απαντήσεις βέβαια, δεν έχουν δοθεί μέχρι τώρα στις εύλογες απορίες των παραπονούμενων συντοπιτών από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή. Σε αντίθεση με τη «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ», η οποία έχει έτοιμες τις λύσεις στο εμπεριστατωμένο, πλήρως κοστολογημένο και απόλυτα εφαρμόσιμο πρόγραμμά της.

Η πορεία νίκης στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου συνεχίζεται!!!

 

Ο Συνδυασμός

«ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ»

Προηγούμενο άρθρο Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις για τη 13η σύνταξη
Επόμενο άρθρο Προβολή Κινηματογραφικής ταινίας μικρού μήκους στη ΛΕ.Φ.Κ.Κ.