Ειδήσεις

Κ. Τσιάρας: Η κυβέρνησή μας σχεδιάζει και υλοποιεί μεγάλα έργα υποδομής για το Νομό


Δυο σημαντικά, οδικά έργα που αφορούν την πόλη της Καρδίτσας, αλλά και την Περιφέρεια Θεσσαλίας γενικότερα, ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση της 30ης Ιουνίου 2020.

Συγκεκριμένα αποφάσισε την υπαγωγή στις διατάξεις της παρ.1 του άρθρου 7Α του Κώδικα Αναγκαστικών Απαλλοτριώσεων Ακινήτων και παροχή εξουσιοδότησης στα αρμόδια όργανα για την κήρυξη απαλλοτριώσεων, των έργων:

-παράκαμψη πόλεως Καρδίτσας: κατασκευή τμήματος από έξοδο προς Αγιοπηγή έως έξοδο προς Μητρόπολη

-Κατασκευή οδικού άξονα της Επ. Ο. Λάρισας – Καρδίτσας από Ι/Κ Μεσοράχης έως Ι /Κ Ελευθερών.

Σε δήλωσή του, ο Βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας και Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας, αναφέρει τα εξής:

«Αποφασίσαμε στο Υπουργείο Συμβούλιο, να δρομολογήσουμε έξι έργα, τα οποία χαρακτηρίζονται ως έργα γενικότερης σημασίας για την οικονομία της χώρας, μεταξύ αυτών και δυο, που αφορούν στην περιοχή μας, την Καρδίτσα.

Δύο έργα, που στοχεύουν στη βελτίωση των υποδομών της περιφερειακής ανάπτυξης και της επανεκκίνησης, της πραγματικής οικονομίας.Δύο έργα, που θα δώσουν νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή και θα «τονώσουν» τις τοπικές επιχειρήσεις.

Η κυβέρνησή μας, με σταθερά βήματα, σχεδιάζει και υλοποιεί μεγάλα έργα, που θα παρέχουν αυξημένη ασφάλεια στους οδηγούς και θα βελτιώνουν, την καθημερινότητα των πολιτών».

 

Προηγούμενο άρθρο Δωρεάν πλατφόρμα εκπαίδευσης εργαζομένων στις τουριστικές επιχειρήσεις για τον Covid-19
Επόμενο άρθρο ΚΚΕ: Ζημιές στα Πεπόνια στους Νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας