«Μάγεψε» ο Μίμης Πλέσσας


 Σε ένα υπέροχο μαγικό μουσικό «ταξίδι», που κράτησε για περισσότερο από δύο ώρες, οδήγησε τους Καρδιτσιώτες ο κορυφαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας.

 Στη συναυλία που έδωσε το βράδυ της Τρίτης, στο Παυσίλυπο, συμμετείχε πλήθους κόσμου που είχε τη δυνατότητα να απολαύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Μίμη Πλέσσα, αλλά να ακούσει από τον ίδιο και τις ιστορίες τους, αφού καθ ΄ όλη τη διάρκεια της συναυλίας υπήρχε συνεχής επαφή με το κοινό.

Από το «Καμαρούλα μια σταλιά» και τις «Χάντρες» μέχρι το «Γλυκά πονούσε το μαχαίρι» και το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», παρουσίασε ένα εκπληκτικά «δεμένο» και άρτιο πρόγραμμα, συντροφιά με δύο νέους ερμηνευτές, τον Σπύρο Κλείσσα και την Ιώ Νικολάου, που εισέπραξαν το δικό τους θερμό χειροκρότημα.

Μάλιστα, ο σπουδαίος αυτός συνθέτης υποσχέθηκε πως όποτε του προταθεί θα έρθει και πάλι με μεγάλη χαρά στην Καρδίτσα, ενώ δήλωσε πως το ωραιότερο τραγούδι για εκείνον είναι «αυτό που θα γράψει την επόμενη μέρα».

Προηγούμενο άρθρο Υπογράφηκε η απόφαση ένταξης στο πρόγραμμα «αγροτική ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013» του έργου «παράλληλα έργα αναδασμού αγροκτήματος καππά – χαρμα
Επόμενο άρθρο Το καραγκούνικο Ρουγκατσιάρι του Παλαμά