Μέτρια εμφάνιση και ήττα για τον Α.Σ.Κ. και εκτός έδρας ήττα από τον Εθνικό Λάρισας


  Η σημαντική νίκη επί της Ανάληψης την προηγούμενη αγωνιστική δεν είχε συνέχεια για τον Α.Σ. Καρδίτσας που στο εκτός έδρας ματς στη Λάρισα κόντρα στον Εθνικό ηττήθηκε με 82-66.

Η ομάδα της Καρδίτσας, επηρεασμένη από τις απουσίες δεν κατάφερε να διεκδικήσει μέχρι το τέλος τη νίκη και έχασε βαθμολογικό έδαφος. Οι γηπεδούχοι επέβαλλαν το ρυθμό τους, πήραν από νωρίς κεφάλι στο σκορ και προηγήθηκαν με τέσσερις πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο. Η δεύτερη περίοδος ήταν ακόμη χειρότερη για τους φιλοξενούμενους, που δε μπόρεσαν να μπουν στο ρυθμό του αγώνα και το ημίχρονο έληξε με τον Εθνικό να προηγείται με 42-26. Το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να διατηρούν διαφορά ασφαλείας. Ο Α.Σ.Κ. προσπάθησε στην τελευταία περίοδο, μείωσε στους επτά 3,5 λεπτά πριν τη λήξη, όμως δεν κατάφερε να μπει ουσιαστικά στη διεκδίκηση της νίκης και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 82-66.

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 42-26 (ημιχρ.), 65-46, 82-66.

Α.Σ.Καρδίτσας (Δ.Δρόσος): Νότος 10, Μπράχος 15(1), Θώδης 3, Νικολάου 4, Κομποδιέτας 19(5), Βούλγαρης, Ορφανιώτης, Αντωνίου 11(2), Τσιαδήμος, Θεοδώρου, Κατσαρός.

Προηγούμενο άρθρο Συνεργασία Γ.Γ. Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον κ. Κ. Αγοραστό
Επόμενο άρθρο Ανακοίνωση του ΕΛΓΑ προς τους παραγωγούς