Συνεργασία Γ.Γ. Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον κ. Κ. Αγοραστό


  Την πρώτη τους συνεργασία είχανε την Δευτέρα, η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Καλλιόπη Γερακούδη με τον εκλεγμένο Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό.

Με βασικό στόχο η αιρετή Περιφέρεια Θεσσαλίας να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή αφετηρία την 1-1-2011, συναποφασίστηκε σειρά ενημερωτικών συσκέψεων με την παρουσία και των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων, προκειμένου να υπάρξει πλήρης και ουσιαστική ενημέρωση αλλά και προετοιμασία, για όλα τα θέματα αρμοδιότητας της αιρετής Περιφέρειας.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Αγοραστός έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Σήμερα είχα την πρώτη ενημέρωση για θέματα που αφορούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στόχος μας είναι η μετάβαση από την κρατική στην αιρετή Περιφέρεια να γίνει με τον πλέον πρόσφορο τρόπο.

Βούληση μας είναι να αξιοποιήσουμε το ενδιάμεσο διάστημα προκειμένου να ενημερωθούμε πλήρως για όλα τα θέματα που θα κληθούμε να διαχειριστούμε, προκειμένου η αιρετή Περιφέρεια Θεσσαλίας να έχει την καλύτερη δυνατή θέση στην αφετηρία της 1ης Ιανουαρίου του 2011.

Εξυπακούεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις εργασίας τόσο με την κ. Γερακούδη όσο και με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες.»

Από την πλευρά της η κ. Γερακούδη δήλωσε τα εξής:

«Συνεργάστηκα σήμερα για πρώτη φορά με τον πρώτο αιρετό Περιφερειάρχη Θεσσαλίας τον κ. Κ. Αγοραστό.

Είχα την ευκαιρία να τον ενημερώσω για μια σειρά κρίσιμων θεμάτων.

Είναι αυτονόητο ότι ο νέος Περιφερειάρχης θα ενημερωθεί πλήρως και ουσιαστικά για όλα τα θέματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, προκειμένου να γνωρίζει πλήρως το τι θα κληθεί να εφαρμόσει από την ημέρα της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα εξειδικεύσουμε την ενημέρωση με την παρουσία και των υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας.

Στόχος μας είναι η Θεσσαλία να αποτελέσει την ατμομηχανή της ανάπτυξης αξιοποιώντας κάθε δυνατή ευκαιρία».

Προηγούμενο άρθρο Η ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ Ο ΦΙΛΙΚΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Επόμενο άρθρο Μέτρια εμφάνιση και ήττα για τον Α.Σ.Κ. και εκτός έδρας ήττα από τον Εθνικό Λάρισας