Μήνυμα Γιώργου Αναγνωστόπουλου για την Εθνική Επέτειο


Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου είναι ημέρα μνήμης, τιμής και υπερηφάνειας για όλους τους Έλληνες που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν ενάντια στον φασισμό. Η μικρή σε αριθμούς Ελλάδα, σύσσωμη με σθένος και εθνική ομοψυχία στάθηκε όρθια στην βαρβαρότητα και αλαζονεία των κατακτητών προασπίζοντας την ελευθερία, την ακεραιότητα και ανεξαρτησία της Δημοκρατίας μας.

Oι πρόγονοί μας, σε όλη την υποταγμένη τότε Ευρώπη, έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα ψυχικού μεγαλείου και υπενθύμισαν σε όλη την ανθρωπότητα τι  σημαίνει  ΗΡΩΙΣΜΟΣ  και  ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ  για τα μεγάλα ιδεώδη.

Το ιστορικό αυτό γεγονός, της επετείου του << ΟΧΙ>>, αποτελεί μια ευκαιρία στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνει η χώρα μας, να επικαιροποιήσουμε τα ανώτερα εθνικά μηνύματα εκείνης της εποχής και με αυτοπεποίθηση και ελπίδα να ξαναδώσουμε στην Ελλάδα μας, προοπτική και σταθερότητα για τη μελλοντική της πορεία.Έτσι μόνο μπορούμε να διασφαλίσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα μέσα σε κλίμα ΕΙΡΗΝΗΣ και ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ στην ευρύτερη  περιοχή της Μεσογείου, ώστε να οδηγηθεί η πατρίδα μας στην ανάπτυξη και την ευημερία για το καλό όλων μας.

Προηγούμενο άρθρο Η ανάπτυξη δεν θα 'ρθει από τον ουρανό αλλά από τη ... Γη - Του βουλευτή Γιώργου Αναγνωστόπουλου
Επόμενο άρθρο Μήνυμα Σκάρλου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940