Ειδήσεις

Μήνυμα του Βουλευτή Καρδίτσας & Γεν. Γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ Κ. Τσιάρα


Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου έχει κάθε χρόνο ιδιαίτερη σημασία για το Ελληνικό Έθνοςστα πέρατα της γης. Κυρίως, γιατί στα ιστορικά επιτεύγματα του έπους του 1940, καθρεπτίζεται κάθε φορά, γνήσια και επίκαιρα, η προτεραιότητα ολόκληρου του Λαού μας να σταθεί αυτοδύναμα στα πόδια του, χωρίς να απωλέσει ούτε σπιθαμή από τα κεκτημένα του στον πυρήνα της Ευρώπης.

Το μήνυμα της φετινής επετείου, όμως, εκπέμπει μια ιδιαίτερη χροιά, καθώς συμπίπτει χρονικά με έναν ανιστόρητο και επικίνδυνο σύγχρονο αλυτρωτισμό, που αρθρώνεται τόσο από τον Βορρά όσο και από Ανατολάς, και στον οποίο Έλληνες οφείλουμε να σταθούμε αφυπνισμένοι και αντάξιοι της πραγματικής ιστορίας.

Αυτή τη μέρα της Εθνικής Ανάτασης, ας αποδώσουμε την ευγνωμοσύνη που ταιριάζει στους Ήρωες του ελληνικού Έπους, που σημάδεψαν με τη στάση τους την ιστορική μνήμη του Λαού μας. Και ας αφυπνιστούμε ενωμένοι, απέναντι στον κίνδυνο ενός Εθνικού λήθαργου, που αποκόβει τους Έλληνες από τις πατροπαράδοτες αξίες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

Αυτή την ιδιαίτερη ημέρα για ολόκληρο τον Ελληνισμό, σε όλες τις Ελληνίδες και όλους του Έλληνες, εύχομαι από καρδιάς χρόνια πολλά!

 

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα της Ασημίνας Σκόνδρα για την 28η Οκτωβρίου
Επόμενο άρθρο Κώστας Αγοραστός: Να αρχίσει η θεώρηση των δελτίων μετακίνησης για τα ΑμεΑ