Μεγάλο ενδιαφέρον των Λαρισαίων για το Φεστιβάλ της Λ. Πλαστήρα


Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καρδίτσας επισκέφτηκε σήμερα την πόλη της Λάρισας προκειμένου να ενημερώσει τους κατοίκους της για τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ της λίμνης Ν. Πλαστήρα. Συγκεκριμένα οι υπάλληλοι της Νομαρχίας διένειμαν στο κέντρο της πόλης 2.000 έντυπα του προγράμματος των εκδηλώσεων του φεστιβάλ και μιας επιστολής – καλέσματος του Νομάρχη Καρδίτσας για τους Λαρισαίους, όχι μόνο για να παρακολουθήσουν ή να πάρουν μέρος στις αξιόλογες εκδηλώσεις του φεστιβάλ, αλλά και για να απολαύσουν τις ομορφιές του Νομού και ιδιαίτερα των ορεινών περιοχών του. Η επιστολή αυτή μεταξύ άλλων αναφέρει και τα εξής:    

«Φίλες και φίλοι της Λάρισας

Σας καλούμε για μια «απόδραση» από την καθημερινότητα και τους πιεστικούς ρυθμούς της πόλης.

Αρκεί μια ώρα για να βρεθείτε σε ένα ευχάριστο ορεινό περιβάλλον που σας καλεί να το εξερευνήσετε και να το απολαύσετε.

Το πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ λίμνης Πλαστήρα που ξετυλίγεται γύρω από την ομώνυμη λίμνη, την πόλη της Καρδίτσας και τα κοντινά της χωριά, αποτελεί απλώς μια αφορμή γι’ αυτή την «απόδραση» και σας υπόσχεται αξέχαστες ευχάριστες στιγμές.

Η ορεινή Καρδίτσα, από τη μαγευτική Αργιθέα ως τη νέα λίμνη Σμοκόβου, σας περιμένει και σας προτείνει ξεχωριστές διαδρομές……..»

Να σημειωθεί, πως οι Λαρισαίες και οι Λαρισαίοι, με ενδιαφέρον έπαιρναν τα έντυπα στα χέρια τους και πάρα πολλοί απ’ αυτούς εκδήλωναν την επιθυμία τους, να επισκεφτούν οπωσδήποτε το Νομό της Καρδίτσας και με την ευκαιρία του φεστιβάλ να βρεθούν έστω και για μερικές στιγμές στα όμορφα Άγραφα.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση της Καρδίτσας χρησιμοποιώντας διάφορους τρόπους προσπαθεί να κάνει γνωστό το Φεστιβάλ σε όλη τη χώρα, ώστε εξελικτικά αυτό να γίνει ένας θεσμός πανελλήνιας εμβέλειας.

Προηγούμενο άρθρο Δίκτυο δομικών υλικών στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του Δήμου Καρδίτσας-ΔΕΤΑΚ