ΜΕΝΕΛΑΙΔΙΑ 2011. Επίσημη έναρξη με τον Ζωγράφο και Ποιητή Χάρρυ Κλύνν


 Επίσημη έναρξη της διοργάνωσης θεσμός ΜΕΝΕΛΑΙΔΙΑ την ερχόμενη Τρίτη 17 Μαΐου και Ω/20.30, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Γκαλερί F (Φατόλα, Β. Τζέλα 31), όπου και θα λειτουργήσει η έκθεση έργων ζωγραφικής του εξαίρετου καλλιτέχνη Χάρρυ Κλύνν, ο οποίος και θα παρευρίσκεται στο χώρο της έκθεσης, δίνοντας μας την δυνατότητα σε όλους τους εκλεκτούς παρευρισκομένους μέσα από τα έργα του, να γνωρίσουμε μια ακόμη πτυχή του πολύπλευρου καλλιτεχνικού του ταλέντου.

   Την επομένη, Τετάρτη 18 Μαΐου και Ω/20.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Θεατρικής Σκηνής Καρδίτσας, το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει την παρουσίαση ποιητικής συλλογής του Χάρρυ Κλύνν, διαπιστώνοντας όλοι μας μέσα και από την συγκεκριμένη εκδήλωση, πως ο καλλιτέχνης Χάρρυ Κλύνν, έχει αστείρευτο ταλέντο στην τέχνη και πιθανόν πολλοί από εμάς, να μην γνωρίζαμε τις ικανότητές του, τόσο στην ζωγραφική, όσο και στην ποίηση. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, σκηνοθέτης, συγγραφέας κ. Νικολάου Αντώνης. Επίσης αξίζει αναφοράς, η τιμητική παρουσία και συμμετοχή στην εκδήλωση, του δημοσιογράφου κ Φυντανίδη Σεραφείμ, ο οποίος μετά χαράς, δέχτηκε την πρόσκληση της Οργανωτικής Επιτροπής και θα τιμήσει με την παρουσία του την φετινή διοργάνωση.  

Ως γνωστόν η όλη διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπ. Εξωτερικών και έχει ως βασική θεματολογία το εθνικό αφιέρωμα στον Απόδημο Ελληνισμό. Στην φετινή διοργάνωση, πέραν της φιλοξενίας Αποδήμων Ελληνοπαίδων 2ης & 3ης γενιάς από την Κωστάντζα της Ρουμανίας και τον Ελληνικό Σύλλογο ΕΛΠΙΣ,  έχει ενταχθεί και το αφιέρωμα μνήμης στην γενοκτονία των Ποντίων με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει εκδηλώσεις αντίστοιχες, συμμετέχοντας προσωπικότητες με Ποντιακή καταγωγή.

Κορύφωμα των εκδηλώσεων και του αφιερώματος, θα είναι η σημαντική ομιλία, πάντα με θέμα την γενοκτονία των Ποντίων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου Ω/11.00 στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΚΙΕΡΙΟΝ, με ομιλητές, τον εξαίρετο ιστορικό Σαράντο Ι. Καργάκο, τον καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Νεοκλή Σαρρή, αλλά και τον πολυτάλαντο καλλιτέχνη Ποντιακής καταγωγής, Χάρρυ Κλύνν.

Προηγούμενο άρθρο Ασ. Σκόνδρα: Ως εδώ ο ακρωτηριασμός της Καρδίτσας…..όχι και το νοσοκομείο
Επόμενο άρθρο Νέες απεργιακές Κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Τ.Α.