Με εκπαιδευτικούς ευρωπαϊκών σχολείων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας


 Υλοποιούν μαζί με εκπαιδευτικούς του 14ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Comenius: «Διδασκαλία και μάθηση δια μέσω παιχνιδιών και αθλημάτων»

 Τους εκπαιδευτικούς των ευρωπαϊκών σχολείων που μαζί με τους συναδέλφους τους του 14ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας υλοποιούν το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Comenius: «Διδασκαλία και μάθηση δια μέσω παιχνιδιών και αθλημάτων» και αυτές τις ημέρες πραγματοποιούν εκπαιδευτική επίσκεψη στην πόλη μας υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κώστας Παπαλός.

Οι εκπαιδευτικοί προέρχονται από το Szkoła Podstawowa nr 28 από την πόλη Rzeszow της Πολωνίας, το Rundhojskolen από την πόλη Arhus της Δανίας, το Whitehill Community Primary School από την πόλη Halifax της Αγγλίας και το Istituto Comprensivo Torre De’ Passeri από την πόλη Torre De’ Passeri της Ιταλίας.

 Τους συναδέλφους τους συνόδευαν ο Δ/ντής του 14ου Δημοτικού Σχολείου κ. Θωμάς Σκούρας, ο υπεύθυνος του προγράμματος κ. Σεραφείμ Ασκητής, η καθηγήτρια Αγγλικής του σχολείου κ. Βασιλική Βαβούρη και ο δάσκαλος του σχολείου κ. Γεώργιος Αγγελιδάκης.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης και μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης του σχολείου.

Οι ευρωπαίοι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με το Δήμαρχο Καρδίτσας και τον Αντιδήμαρχο κ. Αθ. Μαρκινό για εκπαιδευτικά θέματα, αλλά και να τους μεταφέρουν τις πολύ καλές εντυπώσεις που αποκόμισαν από την πόλη μας και τους φιλόξενους κατοίκους της κατά την διάρκεια της παραμονής τους.

Ολοκληρώνοντας τη συνάντηση ο κ. Παπαλός πρόσφερε στους φιλοξενούμενους εκπαιδευτικούς αναμνηστικά δώρα.

Προηγούμενο άρθρο Συνεργασία Δήμου- καταστηματαρχών για την καθαριότητα
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα Συνεργείων ΕΑΣ Καρδίτσας από Παρασκευή 27/5/2011