Με επιτυχία η 7η Αγωνιστική σύγχρονου τάβλι στην Καρδίτσα


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28/1 στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ η 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Αγωνιστικού Τάβλι (Backgammon) που διοργανώνει ο Σ.Α.Τ.Ο.Κ. με μεγάλη συμμετοχή παικτών. Νικητές αναδείχθηκαν οι Ηρ. Τσιαμαντάς και Αθ. Σταρίδας επιτυγχάνοντας το απόλυτο των τεσσάρων νικών. Οι νικητές, εκτός από τα έπαθλα έλαβαν και από μία φιάλη κρασί, προσφορά του χορηγού του Ομίλου, ΔΙΟΝΥΣΟΣ Α.Σ.
Στην γενική βαθμολογία του πρωταθλήματος προηγείται πάντα ο Χρ. Γρούτσος με 217 βαθμούς ενώ συνωστισμός υπάρχει στην δεύτερη θέση την οποία μοιράζονται οι Ηλ. Ελευθερίου, Λεων. Σαλταγιάννης Αθ. Σταρίδας και Ηρ. Τσιαμαντάς με 168.
Εν τω μεταξύ, από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου που διεξήχθη την Κυριακή 21/1 προκρίθηκαν για την τελική φάση οι Ευαγ. Γιαννής, Αρης Γαλιατσάτος, Κ. Κεχαγιάς και Νικ. Βαγενάς.
Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος (Πέμπτη 11/2) και τον 2ο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου (Κυριακή 21/2). Για τις εκδηλώσεις αυτές θα κοινοποιηθούν λεπτομέρειες με νεώτερη ανακοίνωση.
Επίσης την Κυριακή 21/2 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Ομίλου στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ και ώρα 10.30΄ με θέμα τον απολογισμό του έργου του Δ.Σ. για το 2015.
https://www.facebook.com/tavli.karditsa.backgammon

Προηγούμενο άρθρο Σε Γ.Σ. ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες από τον Δήμο Αργιθέας