Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τριήμερη αποστολή στο ΚΕΟΑΧ


Το χιονισμένο τοπίο σε συνδυασμό με το υψόμετρο και τις καιρικές συνθήκες δημιούργησαν σε όλα τα μέλη της αποστολής μας τα πρώτα συναισθήματα.

Η διαμονή μας και η φιλοξενία υπήρξαν άριστες.

Η εκπαίδευση υλοποιήθηκε από άξιους εκπαιδευτές και προέβλεπε πορεία ως τα 2.400 μέτρα, διαβίωση, προσανατολισμό, μεταφορά τραυματία και επιβίωση.

Καταθέσαμε στεφάνι τιμής στον Διοικητή του 1ου Τάγματος χιονοδρόμων 1940 Αντ/ρχη Παπαρρόδου όπου η αποστολή τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο και το ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΣΤΡΑΤΗΓΩ.

Παραβρεθήκαμε στον εσπερινό στο εκκλησάκι που λειτουργεί στο Στρατόπεδο και είναι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα. Το εκκλησάκι εγκαινίασε το 2005 ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος και έχει παραβρεθεί και ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος.

Τα συμπεράσματα της αποστολής ήταν ότι πραγματοποιήθηκε με ακρίβεια και επιτυχία προς ικανοποίηση όλων.

Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι ο ενθουσιασμός που υπήρχε κατάφερε να κρύψει τις ατομικές, αλλά και συλλογικές ελλείψεις υλικού και φυσικής κατάστασης της αποστολής. Σίγουρα η επόμενη αποστολή θα είναι πιο καλά προετοιμασμένη.

Προηγούμενο άρθρο Σπ.Ταλιαδούρος : «Η μισθοδοσία του έκτακτου διδακτικού προσωπικού του ΤΕΙ Λάρισας γίνεται σύμφωνα με τα ποσοστά διάθεσης της χρηματοδότησης που ορίζονται από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους»
Επόμενο άρθρο Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα για το πρόγραμμα δωρεών διανομής τροφίμων σε απόρους