Ειδήσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Αντάμωμα των απανταχού Καλυβακιωτών


Συγκινητικές στιγμές έζησαν οι Καλυβακιώτες στις εκδηλώσεις για το 4ο αντάμωμά τους, που πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 1-3 Σεπτεμβρίου 2016 στα Καλυβάκια του Δήμου Παλαμά, από το σύλλογο των απανταχού Καλυβακιωτών «Ο ΝΟΣΤΟΣ».

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κος Ορέστης Ψαχούλας, ο Δήμαρχος Παλαμά κος Γιώργος Σακελλαρίου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά κος Τάσος Γκαζούνης, ο πρόεδρος ΔΟΠΑΠΑΠ κος Άρης Τσίρας, οι αντιδήμαρχοι κος Ιάσων Τσιρώνης και κα Φωτεινή Καραΐσκου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κος Δημήτρης Τσιαδήμος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καλυβακίων κος Σπύρος Μιχόπουλος, ο πρόεδρος της ενώσεως πολιτιστικών συλλόγων Καρδίτσας κος Μανώλης Στεργιόπουλος, ο πρόεδρος της αμφικτιονίας Καραγκούνηδων Θεσσαλίας κος Απόστολος Φιρφιρής, ο Διευθυντής του ΕΣΥ Παλαμά κος Ιωσήφ Χρούμπ και πλήθος κόσμου. Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεο εκπροσώπησε ο π. Κωνσταντίνος Γιολδάσης.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν στους παρευρισκόμενους η εμφάνιση των Φουστανελοφόρων «Ράξας» Τρικάλων με τις εντυπωσιακές    εμφανίσεις τους και τον ωραίο χορό τους, το χορευτικό συγκρότημα «Χορός και Τόπος» Τρικάλων του Σωτήρη Σιόζου, καθώς επίσης και ο χορευτικός όμιλος Παλαμά «Οι Καραγκούνηδες».

Στις ομιλίες τους ο πρόεδρος του συλλόγου αλλά και οι άλλοι ομιλητές τόνισαν τη μεγάλη σημασία που έχει η πραγματοποίηση τέτοιων εκδηλώσεων για την διατήρηση των ηθών και εθίμων και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Οι Καλυβακιώτες αφού γλέντησαν με την ψυχή τους, έδωσαν ραντεβού για το 5ο  αντάμωμά τους που θα πραγματοποιηθεί ύστερα από 2 χρόνια.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος στα Λουτρά Σμοκόβου
Επόμενο άρθρο Κάτι από τη χρονιά που γεννήθηκε κάθε παιδί