Με κάθε επισημότητα η τελετή των εγκαινίων


Με κάθε επισημότητα, που ταιριάζει σε ένα μεγάλο σύλλογο του διαμετρήματος της Αναγέννησης,  πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων της ΠΑΕ.

Τα εγκαίνια των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Κυρίλλος, παρουσία του Υφυπουργού Παιδείας κ. Σπύρου Ταλιαδούρου, του Νομάρχη Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκου, του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Δομήνικου Βερίλλη, , του Αντιδημάρχου Καρδίτσας κ. Γιώργου Χαντζοπλάκη, του Προέδρου της Τ.Ε.Δ.Κ. κ. Γιώργου Κωτσού, των εκπροσώπων των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Τσιάρα και του ΠΑΣΟΚ κ. Ντίνου Ρόβλια, της Πολιτεύτριας  του ΠΑΣΟΚ Καρδίτσας κ. Μαρίας Θεοχάρη, του Δημάρχου Κάμπου κ. Κώστα Παπαλού, Αστυνομικών αρχών, μελών της ΕΠΣΚ και του Συνδέσμου Προπονητών, καθώς και πλήθους επωνύμων του πολιτικού και αθλητικού χώρου. Το παρόν στην όμορφη  εκδήλωση έδωσε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα με επικεφαλής τον Βάιο Καραγιάννη, αλλά και πλήθος κόσμου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ προσέφερε ένα μεγάλο μέρος του μπουφέ της εκδήλωσης στο Γηροκομείο Καρδίτσας.

Το Δ.Σ. και το προσωπικό της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρέστησαν στην εκδήλωση και τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια, καθώς και τα τοπικά ΜΜΕ που κάλυψαν το γεγονός.

Τα νέα υπερσύγχρονα γραφεία του συλλόγου βρίσκονται επί της Υψηλάντου και Βάλβη 19 και αποτελούν τον καθρέφτη της οργάνωσης που διέπει πλέον τον ιστορικό σύλλογο.

Προηγούμενο άρθρο ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Ομάδα ΟΠΑΠ Β ΝΕΩΝ
Επόμενο άρθρο Ιατρικές εξετάσεις στο ΚΑΠΗ του Δήμου Μουζακίου