ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – Ομάδα ΟΠΑΠ Β ΝΕΩΝ


Η αποστολή που θα αναχωρήσει το Σάββατο στις 11.00π.μ. για τη Θεσσαλονίκη και για τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β΄ΝΕΩΝ με τον Αγροτικό Αστέρα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Δημήτρης Γιουργούσης, Νίκος Παπαδημητρίου, Στέργιος Δημόπουλος, Χρήστος Γόρδιος, Μίλτος Μερεντίτης, Δημήτρης Τζιμούρτος, Δημήτρης Φιλίππου, Μάνθος Φαλάγγας, Σωτήρης Κόκκινος, Άγγελος Μιχαήλ, Δημήτρης Σαμαράς, Γιάννης Βαίτσης, Αγγελος Κουρτεσιώτης, Παναγιώτης Τσόχλιας, Τάσος Ζάγγος, Γιώργος Καλιώρας, Δήμος Τζέκος, Θανάσης Σάββας.

Την αποστολή θα συνοδεύσει ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ κ. Γιώργος Μακρής, ο Έφορος κ. Λάμπρος Ιωάννου και ο φροντιστής κ. Βασίλης Λάιος.

Το ματς που θα γίνει στο Αθλητικό πάρκο του Ευόσμου θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα.

Δήλωση Κώστα Σιακάρα (προπονητή Νέων)

«Μια καινούρια ομάδα θα συμμετάσχει σε ένα πρωτάθλημα με δυνατούς αντιπάλους και θα δώσει τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές να αναδείξουν το ταλέντο τους, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία, μέσα από την οποία θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, προωθώντας τους στην μεγάλη ομάδα».

Προηγούμενο άρθρο Προωθείται αίτημα χρηματοδότησης πολεοδομικών μελετών
Επόμενο άρθρο Με κάθε επισημότητα η τελετή των εγκαινίων