Με μία ωραία εκδήλωση έκλεισε τη σχολική χρονιά το 1ο Δ.Σ. Μουζακίου


Με μία πολύ ωραία εκδήλωση έκλεισε τη φετινή σχολική χρονιά το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου, με τη συμμετοχή όλων των μαθητών και του συνόλου σχεδόν των γονέων και κηδεμόνων.

Η εκδήλωσε πραγματοποιήθηκε στην άψογα διαμορφωμένη ειδική αίθουσα του σχολείου και την παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός, η Σχολική Σύμβουλος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου κ. Καλαμπαλίκης, οι Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων Μουζακίου και Μαυρομματίου, εκπρόσωποι της Αστυνομίας, του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, του Κέντρου Υγείας και πλήθος κόσμου.

Αρχικά ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Γκαραβέλας με εμφανή συγκίνηση αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του σχολείου και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι στους μαθητές και τους γονείς.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε: «Είμαι πολύ υπερήφανος για το επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης στο Δήμο μας. Οφείλω να αναγνωρίσω ότι το επίπεδο των δασκάλων είναι ιδιαίτερα υψηλό και κυρίως δουλεύουνε με μεράκι και διάθεση προσφοράς στα παιδιά που αποτελούν το μέλλον και την ελπίδα του τόπου μας. Ως δημοτική αρχή έχουμε σε απόλυτη προτεραιότητα στην ατζέντα μας την εκπαίδευση και γι’ αυτό το λόγο επενδύσαμε πάρα πολλά προς αυτή την κατεύθυνση με την κατασκευή νέων διδακτηρίων και συνεχή στήριξη των σχολείων μας. Εύχομαι σ’ όλους ένα ξέγνοιαστο και δημιουργικό καλοκαίρι»

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε ο περιφερειακός δρόμος του Ελληνοπύργου
Επόμενο άρθρο Σπ. Ταλιαδούρος: «Επιστροφή στην ανάπτυξη η μόνη διέξοδος από την κρίση»