Με τη διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας συναντήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Β. Τσιάκος


Συνάντηση με την Διοίκηση και στελέχη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας είχε την Δευτέρα στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τσιάκος.

Στην συνάντηση μετείχαν από την Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας ο Πρόεδρος ΔΣ κ. Μπούκης Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος κ. Δεληγιάννης Θωμάς, ο Γενικός Διευθυντής κ. Ζήσης Ελευθέριος και ο Διευθυντής Δικτύου & Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Τουρναβίτης Παναγιώτης.

Και από τις δύο πλευρές επιβεβαιώθηκε το κλίμα αγαστής συνεργασίας που μέχρι σήμερα υπάρχει και διερευνήθηκαν οι προοπτικές περαιτέρω ενίσχυσης της. Ο Αντιπεριφερειαρχης κ. Τσιάκος τόνισε ιδιαίτερα και εξήρε την ΣΤ Καρδίτσας για την συμπαράσταση που μέσα στην κρίση παρέχει προς τα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και τον αγροτικό κόσμο του νομού μας. Ενημερώθηκε για το επιχειρησιακό την πλάνο της και για την περαιτέρω ανάπτυξη των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Τα στελέχη της Συνεταιριστικής Τράπεζας ανέπτυξαν στον Αντιπεριφερειάρχη τις υπηρεσίες και το προϊόντα που μπορεί να προσφέρει η Τράπεζα, όπως τα προγράμματα του ΕΤΕΑΝ και ανέφεραν ότι η Τράπεζα έχει θέσει ως βασική της προτεραιότητα την στήριξη του πρωτογενούς τομέα μέσω ειδικών προγραμμάτων Συμβολαιακής Γεωργίας και ενίσχυσης Νέων Αγροτών, δρώντας ως μοχλός στήριξης και ανάπτυξης της περιοχής μας.

Προηγούμενο άρθρο 64 προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώνεται την Παρασκευή η έκθεση «Η Μύρτις εμπνέει»