Με τις ευλογίες του σεβασμιωτάτου άρχισε η νέα χρονιά για το ΔΩΠ


Με μια λιτή εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, μαθητές και γονείς, πραγματοποιήθηκε η τελετή του αγιασμού με την ευκαιρία της έναρξης των μαθημάτων στο Δημοτικό Ωδείο Παλαμά.

Τις ευχές και τις ευλογίες του προς τους μαθητές και τους καθηγητές του ΔΩΠ έδωσε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης κ.κ. Κύριλλος, η παρουσία του οποίου τίμησε το Ωδείο και την πόλη του Παλαμά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρ. Βαϊόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Πάτας και Λιάχανος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρουμπ, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Παλαμά κ. Ντίνας, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, δημοτικοί σύμβουλοι, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών, κ.ά.

Η τελετή του αγιασμού έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Παλαμά «Μουσών Μέλαθρον». Στο μουσικό μέρος του προγράμματος της εκδήλωσης, ο διπλωματούχος καθηγητής σαξοφώνου κ. Αντώνης Ντόντος, παρουσίασε γνωστές διεθνείς επιτυχίες, ενώ πήρε μέρος και μικτή χορωδία παιδιών και εφήβων του ΔΩΠ με γνωστά τραγούδια, συνοδεία πιάνου.

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΑΠ κ. Κώστας Τζέλλας τίμησε τον σεβασμιώτατο κ.κ. Κύριλλο για «την υπερπεντηκονταετή προσφορά του στον Αμπελώνα του Κυρίου» και αναφέρθηκε ειδικότερα στη στενή σχέση του ποιμενάρχη μας με τον δήμο Παλαμά.

Ο διευθυντής του ΔΩΠ κ. Νίκος Ευθυμιάδης αναφέρθηκε στο ιδιαίτερα σημαντικό εκπαιδευτικό και διαπολιτισμικό έργο που επιτελεί το ΔΩΠ, που φέτος θα διανθιστεί με πρωτοβουλίες πανελληνίου και διεθνούς χαρακτήρα.

Το Δημοτικό Ωδείο Παλαμά, για τις μέρες των Χριστουγέννων, έχει προγραμματίσει σειρά σημαντικών εκπαιδευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Προηγούμενο άρθρο Ο.Τ.Α Ν. Καρδίτσας: Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό
Επόμενο άρθρο Συστράτευση όλων για ανατροπή της μνημονιακής κυβέρνησης - Ένας χρόνος Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Ν. Καρδίτσας