Ο.Τ.Α Ν. Καρδίτσας: Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό


 Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας στηρίζει το κίνημα της συλλογικής, μαζικής αντίδρασης που αναπτύσσεται ενάντια στα χαράτσια, όσων αρνούνται να νομιμοποιήσουν την αντισυνταγματική και αντικοινωνική εφαρμογή του νόμου και όσων – και είναι χιλιάδες- αδυνατούν να πληρώσουν το άδικο και εξοντωτικό χαράτσι της ΔΕΗ και οργανώνουν συλλογικά και μαζικά την αντίστασή τους.

Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και καμία ηθική νομιμοποίηση δε θα αντέξει στη διακοπή του, ειδικά για τους ανθρώπους που πλήττονται από τη λαίλαπα της μνημονιακής, επιδρομής.

Συντάσσουμε τα βήματά μας με την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, τα συνδικάτα, τους δήμους, τους φορείς, που αντιστέκονται, για να ακυρωθεί αυτός ο κατάπτυστος, άδικος και απάνθρωπος νόμος, που επιχειρεί να μας βυθίσει στο σκοτάδι.

Τις απόψεις μας αυτές τις καταθέσαμε και στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καρδίτσας με την Δημοτική Αρχή και τον Δικηγορικό Σύλλογο Καρδίτσας.

Ο ρόλος μας σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή  είναι να συμβαδίζουμε μαζί με τις ανάγκες των εργαζομένων, της κοινωνίας και του λαού και να υπερασπίζουμε το κοινωνικό αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας, ως δικαίωμα που δεν νομιμοποιείται κανείς να το στερήσει και ειδικά σε συνθήκες κρίσης και φτώχειας από αυτούς, που δεν έχουν και δεν μπορούν.

           Σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και άλλων φορέων ενάντια στην πληρωμή των χαρατσιών της ΔΕΗ με στόχο στην αρωγή των δημοτών που δεν μπορούν να πληρώσουν το συγκεκριμένο τέλος είμαστε διατιθέμενοι να προσφέρουμε με κάθε τρόπο.

Ενισχύουμε το δίκτυο της αλληλεγγύης μας για να μην κοπεί το ρεύμα από κανένα λαϊκό νοικοκυριό.

.

                                                            Για το Δ.Σ.

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ                                    ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ

Προηγούμενο άρθρο «Η νέα κυβέρνηση είναι η τελευταία μας ευκαιρία, και θέλουμε όλοι να πετύχει»
Επόμενο άρθρο Με τις ευλογίες του σεβασμιωτάτου άρχισε η νέα χρονιά για το ΔΩΠ