Ειδήσεις

Με τους ανθρώπους του μόχθου και της παραγωγής ο κ. Κουλοκτσής


Στην εβδομαδιαία λαϊκή αγορά της Καρδίτσας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας με τη Ν.Δ. κ. ΣωτήρηςΚουλοκτσής. Ο κ. Κουλοκτσής συναντήθηκε με συμπολίτες οι οποίοι του έσφιξαν το χέρι και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία ενώ συνομίλησε και με αρκετούς παραγωγούς και μικροπωλητές. Ο κ. Κουλοκτσής εξήγησε ότι η Ν.Δ. έρχεται να στηρίξει και να αναδείξει μια Ελλάδα που παράγει και δημιουργεί. «Παραγωγοί και καταναλωτές έχουμε τα ίδια συμφέροντα: Να οδηγήσουμε τη χώρα μας στο δρόμο της δημιουργίας και της ανάπτυξης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ανακοινώσει συγκεκριμένους τρόπους για το πώς θα πετύχει το εγχείρημα. Σε ένα κράτος το οποίο υπερφορολογεί επιχειρήσεις και πολίτες, για να καλύψει τα ελλείμματα του, δεν μπορεί  να υπάρξει ανάπτυξη. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να δημιουργηθούν νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί αν δεν στηρίξουμε τον ιδιωτικό τομέα, την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και παραγωγικούς κλάδους, όπως είναι ο αγροτικός και ο κτηνοτροφικός τομέας» δήλωσε μετά την επίσκεψη του στη λαϊκή αγορά ο κ. Κουλοκτσής.

Η επίσκεψη στην Αστυνομική Δ/νσης Καρδίτσας

Ο κ. Κουλοκτσής κατά την επίσκεψη του στην Α.Δ. Καρδίτσας συναντήθηκε με τον Α.Δ. Ταξίαρχο κ. Κατέρη αλλά και με τα στελέχη της υπηρεσίας. Αμέσως μετά και αφού ενημερώθηκε από τους αρμόδιους για ζητήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και για ζητήματα που άπτονται της ασφάλειας των πολιτών δήλωσε: «Βρέθηκα σήμερα στην Α.Δ. και είχα την χαρά να μιλήσω με τον Αστυνομικο Δ/ντη κ. Κατέρη καθώς και με τα στελέχη της υπηρεσίας. Θέλω να πω ότι όπως όλοι διαπιστώνουμε, η Τοπική Αστυνομία κάνει εξαιρετική δουλειά, παρά τα προβλήματα στελέχωσης και ελλείψεων σε υλικά και μέσα που αντιμετωπίζει. Από την πλευρά μου τόνισα ότι η επόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. στοχεύει να δώσει μεγάλη έμφαση στον τομέα της Ασφάλειας του πολίτη και προς αυτή την κατεύθυνση ήδη ο πρόεδρος μας έχει κάνει συγκεκριμένες ανακοινώσεις. Τέλος αφού τους συγχάρηκα για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν, τους προέτρεψα να συνεχίσουν να προσφέρουν στην κοινωνία καθώς η αποστολή τους είναι πολύ υψηλή».

Ο κ. Κουλοκτσής δέχεται καθημερινά 12 με 2 το μεσημέρι στο πολιτικό του γραφείο επί της Σταμούλη 3 έναντι Αγ. Κων/νου. Επίσης συνεχίζει τις περιοδείες του σε όλους τους οικισμούς του Νομού μας, με στόχο να στείλει το μήνυμα νίκης σε όσο περισσότερους συμπολίτες μας.

 

Προηγούμενο άρθρο Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τα 52α Καραϊσκάκεια
Επόμενο άρθρο Άναψε πράσινο φως για το Open Mall στην Καρδίτσα