Με το βλέμμα στραμμένο σε κινητοποιήσεις – Το Δ.Σ. της ΕΟΑΣΚ κάλεσε τον αγροτικό κόσμο να μην πληρώσει τα χαράτσια


 Σε αναβρασμό βρίσκονται οι αγρότες του Νομού μας που από τη μια μεριά βλέπουν την κυβέρνηση να βάζει το ένα χαράτσι πάνω στο άλλο και από την άλλη η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καρδίτσας να τους εκβιάζει για να πληρώσουν το χαράτσι του ΕΛΓΑ. Χθες το Δ.Σ. της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας παραχώρησε συνέντευξη τύπου καλώντας όλους τους αγρότες να μην υποκύψουν στις πιέσεις της ΕΑΣΚ, να μην πληρώσουν το χαράτσι για τις πομώνες και να αγωνιστούν ώστε να μην περάσει η εξίσωση του ειδικού φόρου πετρελαίου αλλά και για τις ανοιχτές τιμές στο βαμβάκι. Ο Πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ κ. Μπούτας τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις στα χωριά προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι αγρότες για τις επόμενες κινήσεις.

Κατάληψη στην εφορία

Κατάληψη στην εφορία Καρδίτσας πραγματοποίησαν χθες οι αγρότες του Νομού προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα παραπάνω χαράτσια. Οι αγρότες βρέθηκαν στην εφορία από τις 7 το πρωί έως και τη λήξη του ωραρίου των υπαλλήλων, ενώ το ίδιο θα πραγματοποιήσουν και σήμερα Πέμπτη 29 Σεπτέμβρη.

Προηγούμενο άρθρο Κατέλαβαν τα Δημαρχεία - Χθες το πρωί οι εργαζόμενοι στους Δήμους Καρδίτσας, Μουζακίου, Παλαμά και Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Mε δυο νέες ταινίες γίνεται η έναρξη της χειμερινής σεζόν στο δημοτικό κινηματοθέατρο