Μηδενική αύξηση στα δημοτικά τέλη αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. Κάμπου


Μηδενική αύξηση για το 2009 των συντελεστών τελών καθαριότητας και φωτισμού, το τέλος ύδρευσης, το τέλος ακίνητης περιουσίας, τα τέλη χρήσης μηχανημάτων έργου και τα δικαιώματα βοσκής, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δημότες, προτάθηκε και ψηφίστηκε ομόφωνα στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο του  Δήμου Κάμπου, ενώ για το τέλος άρδευσης αποφασίστηκε η κατά το ήμισυ μείωση για όλα τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου. Ο Δήμαρχος Κάμπου κ. Παπαλός στην τοποθέτηση του επισήμανε ότι λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης  των πολιτών, ο Δήμος Κάμπου θα πρέπει να σταθεί δίπλα τους με ιδιαίτερη ευαισθησία και υπευθυνότητα και να μην προχωρήσει  στη διαμόρφωση νέων συντελεστών  στα δημοτικά τέλη γιατί θα έχει ως αποτέλεσμα την επιβάρυνση του οικογενειακού τους προϋπολογισμού.

«Εμείς, ως δημοτική αρχή, δείχνοντας την κοινωνική μας ευαισθησία και ακριβώς θέλοντας να συμπαρασταθούμε στους πολίτες, οι οποίοι περνάνε οικονομικά δύσκολες στιγμές, αποφασίσαμε να μην αυξήσουμε καθόλου τα δημοτικά τέλη, μια απόφαση η οποία δεν ήταν εύκολη», κατέληξε.

Παράδειγμα προς μίμηση

Παράδειγμα προς μίμηση θα πρέπει να αποτελέσει η απόφαση του Δήμου Κάμπου και για τους άλλους Δήμους του Νομού. Να σημειωθεί φυσικά, ότι δεν είναι ο μοναδικός Δήμος στη χώρα που έλαβε μια τέτοια απόφαση, αφού και άλλοι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο στους δημότες τους.

Προηγούμενο άρθρο Προπληρωμές επιδομάτων και δώρων Χριστουγέννων
Επόμενο άρθρο Συνεχίζονται οι περιοδείες των κλιμακίων της EOAΣK