Μουσική ακρόαση στο Ωδείο Ευθυμιάδη


Μία καινούρια καινοτόμο δράση προσφέρει το Ωδείο Ευθυμιάδη για παιδιά και ενήλικες.

Ένα ταξίδι που σας μεταφέρει στην καρδιά της μουσικής. Οι διαθέσεις της και οι υποχρεώσεις της παρουσιάζονται και εξηγούνται βήμα προς βήμα για να αποκαλύψουν τον τρόπο με τον οποίο ο συνθέτης εκφράζει τη σκέψη του. Δεχόμαστε το μήνυμα της μουσικής, εμβαθύνουμε στην πρόθεση του συνθέτη. Τα όργανα και ο ρόλος του καθενός αναλύεται και επεξεργάζεται κι αυτός είναι ο βέβαιος τρόπος που μας οδηγεί στην απόλαυση της μουσικής.

Θα λειτουργήσουν Τμήματα Δημοτικού-Γυμνασίου-Ενηλίκων.

Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους θέλουν να ανακαλύψουν την μουσική κατά ένα μοναδικό τρόπο.

Το εβδομαδιαίο μάθημα είναι διάρκειας 1 ώρας και 30 λεπτά και τα δίδακτρα είναι 30 ευρώ το μήνα.

Το Πρωτοποριακό Μουσικό Ίδρυμα της Καρδίτσας με τις πολλαπλές παροχές σε σπουδαστές και γονείς, υπόσχεται  γι΄ ακόμα μια χρονιά ένα πολύ υψηλό επίπεδο παροχής γνώσεων για τη νέα σχολική χρονιά 2014-2015 σ’ ένα καταπληκτικό κτίριο – στολίδι στο κέντρο της πόλης, που εγγυάται την ασφάλεια των παιδιών.

Στα εικοσιπέντε (25) χρόνια παρουσίας του στη μουσική εκπαίδευση του Νομού Καρδίτσας έχει να επιδείξει μεγάλο αριθμό σπουδαστών που περάτωσαν τις σπουδές τους αποκτώντας πτυχία και διπλώματα ανώτερων θεωρητικών και οργάνων, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να εργάζονται τόσο σε διάφορα Δημόσια Σχολεία, όσο και σε πολλά μουσικά εκπαιδευτήρια της χώρας μας.

Το Ωδείο  Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Ωδείου, Κολοκοτρώνη 38 και Ύδρας, τηλ. 24410 -75440,42896, e- mail: nke@otenet.gr.

 

Προηγούμενο άρθρο Επαφές Τσιάρα με τον Γερμανό Ευρωβουλευτή κ. Έλμαρ Μπρόκ
Επόμενο άρθρο «Φτου και βγαίνω… στη βιβλιοθήκη μου πηγαίνω!!!»