Μπάμπης Παπαδόπουλος: «Προωθούμε λύσεις για την απασχόληση των κοινωνικών ομάδων του Δήμου»


Μετά την ανακοίνωση της αξιολόγησης των προτάσεων που υποβλήθηκαν στο ΕΣΠΑ για τις Τοπικές Δράσεις Κοινωνικής Ένταξης για Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες (ΤΟΠΕΚΟ) και την έγκριση της πρότασης που υπέβαλλε η Αναπτυξιακή Σύμπραξη  ΚΙΕΡΙΟ όπου συμμετείχε και ο Δήμος Σοφάδων με προϋπολογισμό 600.000 ευρώ.
Ο Δήμαρχος  Μπάμπης Παπαδόπουλος έκανε  την εξής δήλωση : «Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση για την έγκριση της πρότασης που υποβάλλαμε στο Υπουργείο Απασχόλησης καθώς έρχεται σε μια δύσκολη περίοδο που θα βοηθήσει σημαντικά τις ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες του Δήμου μας. Η πρόταση που υποβάλλαμε εγκρίθηκε ως η 3η καλύτερη πρόταση της Θεσσαλίας ανάμεσα σε 21 άλλες προτάσεις κι αυτό μας κάνει αισιόδοξους να πιστεύουμε ότι οι 600.000 ευρώ που θα χρηματοδοτήσουν την πρότασή μας θα πιάσουν τόπο δίνοντας έτσι σημαντική βοήθεια σ΄ ένα κομμάτι του πληθυσμού που δοκιμάζεται σκληρά αυτήν την εποχή.
Μεθοδικά και επίμονα καταφέρνουμε μαζί με τους συνεργάτες μου να είμαστε παρόντες σε κάθε ευκαιρία και δράση που λειτουργεί προς το συμφέρον του Δήμου Σοφάδων και των δημοτών του».

Προηγούμενο άρθρο Γερμανούς φιλέλληνες υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για εμπορία ναρκωτικών ουσιών