Γερμανούς φιλέλληνες υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος


Ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος, πλαισιωμένος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ  Λεωνίδα Κατσικάρα  και τον Αντιδήμαρχο Ευάγγελο Τσουκνίδα υποδέχτηκε το απόγευμα της Μ. Τρίτης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Σοφάδων τα μέλη της «Ηχούσας Γέφυρας».
Η χορωδία  «Ηχούσα Γέφυρα» αποτελείται από Γερμανούς και Κεντροευρωπαίους Πολίτες τους οποίους ενώνει η αγάπη τους για την Ελλάδα, τον Πολιτισμό και τη Μουσική της.
Ο Δήμαρχος Σοφάδων αφού καλωσόρισε τα μέλη της χορωδίας και τον Καρδιτσιώτη επικεφαλή της κ. Κ. Παπαναστασίου καθώς και την  Πρόεδρο της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας κα. Κατ. Σταθοπούλου αναφέρθηκε στη πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν οι φιλέλληνες στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει η χώρα μας.  Άλλωστε και στο παρελθόν η συμβολή των φιλελλήνων διαδραμάτισε πολύ σημαντικό ρόλο στη μακραίωνη ιστορία του τόπου μας  καθώς πάντα έδιναν το δικό τους στίγμα και τη δική τους βοήθεια σε κάθε αγώνα του ελληνικού λαού.  Με δεδομένη τη στήριξη των φιλελλήνων η Ελλάδα μπορεί να ελπίζει στην αναστροφή του αρνητικού κλίματος και στην βελτίωση της εικόνας της στο εξωτερικό. Σήμερα που ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται καθημερινά είναι η στιγμή που χρειάζεται συμπαράσταση, αλληλεγγύη και υποστήριξη υπογράμμισε ο Δήμαρχος.
Η χορωδία αφού ερμήνευσε  ελληνικά κομμάτια χειροκροτήθηκε θερμά από τον Δήμαρχο και τους παρευρισκομένους.  Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την προσφορά αναμνηστικών δώρων εκ μέρους του Δημάρχου.

Προηγούμενο άρθρο Σπ. Ταλιαδούρος:«Η αυτοδυναμία στης Ν.Δ. στις εκλογές απαραίτητη προϋπόθεση για να ξαναγεννηθεί η Ελλάδα της Ελπίδας»
Επόμενο άρθρο Μπάμπης Παπαδόπουλος: «Προωθούμε λύσεις για την απασχόληση των κοινωνικών ομάδων του Δήμου»