Μπορούμε να είμαστε και πάλι νικητές


  Την Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας, τη Σχολή Αστυφυλάκων, την Ένωση Αστυνομικών, την Ένωση Δίωξης Λαθρομεταναστών, τον ΟΑΕΔ Καρδίτσας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας επισκέφθηκε χθες  το μέλος της Κ.Ε. της Ν.Δ. και πολιτευτής Καρδίτσας κ. Νίκος Παππάς στα πλαίσια ενημέρωσης ενόψει των Ευρωεκλογών. Με το πέρας των επαφών του ο κ. Παππάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σ’ αυτές τις εκλογές απαιτείται συστράτευση. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, έτσι ώστε να περιορίσουμε τις συνέπειες της διεθνούς κρίσης. Να συντονίσουμε τις προσπάθειές μας  για να προωθήσουμε σήμερα τις αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος. Να προχωρήσουμε, όλοι μαζί, σε ένα νέο κύμα μεταρρυθμίσεων, που θα βάλει τη χώρα στους νικητές της παγκόσμιας κρίσης.

Είναι το χρέος μας στην Πατρίδα μας. Είναι το χρέος μας σε δύσκολες ώρες. Και στο χρέος αυτό  είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας. Είμαι αποφασισμένος να παλεύω,  όποιο κόστος κι αν χρειαστεί. Μαζί θα παλέψουμε. Μαζί θα προχωρήσουμε. Δώσαμε μαζί δύσκολες μάχες τα τελευταία χρόνια. Κερδίσαμε μαζί σημαντικές νίκες. Μπορούμε να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη. Μπορούμε να είμαστε και πάλι νικητές. Για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες.

Προηγούμενο άρθρο Στην κυκλοφορία σε λίγες ημέρες η παράκαμψη Μαυροβουνίου
Επόμενο άρθρο Ασφαλτοστρώνεται ο δρόμος Λεύκη - Παλιούρι