Ειδήσεις

Μπ.Παπαδόπουλος: Να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων για το κατάστημα ΕΛΤΑ Λεονταρίου


Την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε με επιστολή του ο τέως Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος και οι υπόλοιποι εννέα Δημοτικοί Σύμβουλοι της Μείζονος Μειοψηφίας της οποίας είναι επικεφαλής. Ως θέμα συζήτησης προτείνεται να είναι η «ενημέρωση για την αναστολή λειτουργίας του καταστήματος των ΕΛΤΑ Λεονταρίου και ενέργειες για την αναθεώρηση της συγκεκριμένης απόφασης».

Το αίτημα αυτό έρχεται ως αντίδραση στην απόφαση που πήρε η διοίκηση των ΕΛΤΑ για το κλείσιμο του καταστήματος που λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στο Λιοντάρι. Στην επιστολή τους οι σύμβουλοι της Μειοψηφίας αναφέρουν τα εξής:

«κ. Πρόεδρε

Με απόφαση του Διευθύνοντα Συμβούλου των ΕΛΤΑ κ. Ηλία Αθανασίου που λήφθηκε στις 13/3/2019 η συναλλακτική δραστηριότητα του καταστήματος ΕΛΤΑ Λεονταρίου αναστέλλεται από την ερχόμενη Τρίτη  26/3/2019. Με απλά λόγια το κατάστημα των ΕΛΤΑ Λεονταρίου κλείνει την πολύχρονη παρουσία του.

Επειδή στο παρελθόν καμία πρωτοβουλία δεν έλαβε η δημοτική αρχή ούτε και κάποια έγκαιρη ενημέρωση είχαμε προκειμένου να ενεργήσουμε για θέματα παρόμοια όπως ήταν η υποβάθμιση της τράπεζας Πειραιώς Λεονταρίου, το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας Σοφάδων, την οριστική και ολοκληρωτική παύση λειτουργίας θυρίδας της τράπεζας Πειραιώς Κέδρου, σας παρακαλούμε πολύ να συγκαλέσετε το Δημοτικό Συμβούλιο εκτάκτως σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 67 παρ. 2 και 3 του Ν. 3852/2010 για την με θέμα την: «Ενημέρωση για την αναστολή λειτουργίας του καταστήματος των ΕΛΤΑ Λεονταρίου και ενέργειες για την αναθεώρηση της συγκεκριμένης απόφασης»

 

Προηγούμενο άρθρο Η ΝΟΔΕ Καρδίτσας κοντά στη Φλόγα
Επόμενο άρθρο Έστειλαν μήνυμα για τη μέρα κατά του ρατσισμού