Μπ. Παπαδόπουλος: «Πολίτες ενάντια στα χαράτσια και στο Δ. Σοφάδων»


Αρκετοί ήταν οι δημότες που συμμετείχαν στη συζήτηση που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από πρωτοβουλία της Επαγγελματικής Ένωσης Σοφαδων για το θέμα των χαρατσιών που επιβάλλονται ισοπεδωτικά και οριζόντια σ’ ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση ήταν εκπρόσωποι της κίνησης «πολίτες ενάντια στα χαράτσια», οι οποίοι μετέφεραν την εμπειρία τους από άλλες περιοχές όπου λειτουργούν ανάλογες επιτροπές. Τέθηκαν αρκετοί προβληματισμοί και ερωτήσεις, αναλύθηκαν διάφορες προτάσεις. Κοινή συνισταμένη των τοποθετήσεων ήταν η αντίθεση όλων απέναντι σε μια φορομπηχτική πολιτική που στήνει στον τοίχο κάθε άνθρωπο, κάθε ελληνική οικογένεια, ολόκληρη την κοινωνία.

Το τσουνάμι βρίσκεται ακόμα στην αρχή. Απαιτούνται μαχητικές, μαζικές και κοινές δράσεις.

Συστήθηκε η πρώτη επιτροπή η οποία θα εισηγηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου η κίνηση αυτή να διευρυνθεί στο σύνολο του Δήμου Σοφάδων και να αποφασιστεί ο τρόπος με τον οποίο ο Δήμος θα συμπαρασταθεί στην προσπάθεια των πολιτών.

Προηγούμενο άρθρο Η Περιφέρεια Θεσσαλίας προωθεί την ηλεκτροκίνηση στο Θεσσαλικό Σιδηρόδρομο - Δημιουργείται το Ταμείο Αστικής Ανάπτυξης Jessica
Επόμενο άρθρο Μάχη να αποκατασταθεί το δίκτυο της ΔΕΗ σε Ανθοχώρι και Αμυγδαλή στο Δήμο Μουζακίου