Νέα αίθουσα υπερήχων στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Καρδίτσας


Σε ένα περιβάλλον με καθημερινά δυσεπίλυτα προβλήματα και σε συνδυασμό με την δύσκολη οικονομική κατάσταση του χώρου της υγείας, η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καρδίτσας, προετοίμασε μια αίθουσα υπερήχων στον χώρο του Τμήματος των Επειγόντων Περιστατικών. Η νέα αίθουσα δημιουργήθηκε, προκειμένου να στεγαστούν και να λειτουργήσουν οι δύο νέοι υπέρηχοι, ένας καρδιολογικής και ένας γενικής χρήσης. Η προμήθεια των υπερήχων έγινε με πόρους ΕΣΠΑ της Δ΄ προγραμματικής περιόδου.

Η αίθουσα υπερήχων προετοιμάστηκε βάσει των σύγχρονων προτύπων στέγασης τέτοιων μηχανημάτων και είναι καθ΄όλα έτοιμη να υποδεχτεί το κοινό. Ήδη εξετάζονται τα περιστατικά, που καταφθάνουν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο την περαιτέρω ταλαιπωρία των ασθενών.

Το παραπάνω εγχείρημα αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την επίτευξη του στόχου «Αναβάθμιση και Εκσυγχρονισμός της βιοιατρικής τεχνολογίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας», στόχος που κατέχει πρωταρχική θέση, ώστε να παρέχεται στους ασθενείς έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση.

Τέλος, η διοικητής του Γ.Ν. Καρδίτσας κ.Δάλλα Κωνσταντία θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνετέλεσαν στο παραπάνω εγχείρημα.

Προηγούμενο άρθρο Πλήρης αναβάθμιση του τηλεφωνικού κέντρου του Νοσοκομείου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αθώα περιστερά;