Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αθώα περιστερά;


Ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανιζόμενος ως αθώα περιστερά ασκεί δριμύτατη κριτική στα κόμματα

που κυβέρνησαν ως υπεύθυνα για την κατάντια της χώρας.

Σωστά! ΄Εχει δίκιο. Είναι αθώα η Αριστερά του Κολωνακίου. Δεν έχει καμία ευθύνη για το πως φθάσαμε στην άκρη του γκρεμού γιατί λέει δεν κυβέρνησε. Ασφαλώς και δεν κυβέρνησε τη χώρα άλλα τον “σερβιτόρο” στο μνημόνιο τον έκανε.

Ωρύονταν όταν έβλεπε ότι επιχειρούνταν να γίνουν αλλαγές, σκαρφαλώνοντας στα κεραμίδια για να μην αλλάξει τίποτα. Προέτρεπε να γίνουν περισσότερα εγκλήματα, όπως για παράδειγμα να πληρώνει ο λαός για να συντηρείται η χρεοκοπημένη Ολυμπιακή.

Να παίρνει το κράτος δάνεια για να κάνει τον επιχειρηματία σε κρατικές επιχειρήσεις που οι ανάγκες λειτουργίας τους δεν είχαν οικονομικό πάτο. Όποιος τολμούσε και έλεγε ότι είναι ασύμφορες, πρέπει να πουληθούν, δεν μπορεί να πληρώνει ο λαός…βρισκόταν αντιμέτωπος με τις “ευγενέστατες”!!! συμπεριφορές της Αριστεράς. Μιας Αριστεράς που ήθελε, όχι μόνον να μην πειραχτεί το κράτος τέρας, αλλά να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο για να κάνει κουμάντο με τους εργατοπατέρες και τις συντεχνίες. Και τώρα η σερβιτόρα επί δεκαετίες αυτού του συστήματος Αριστερά γίνεται κατήγορος για το έγκλημα στο οποίο ήταν ηθικός αυτουργός! Αυτή ήταν η πολιτική συμπεριφορά της Αριστεράς. Το θέμα όμως είναι ότι τώρα θέλει να κυβερνήσει λέγοντας ότι θα κάνει πάλι τον “σερβιτόρο” της συμφοράς.

Αν ου μη γένοιτο κερδίσει τις εκλογές ο Σύριζα, υπόσχεται να κάνει πράξη τις ιδεοληψίες του.

Και λέω ου μη γένοιτο, γιατί μέχρι να καταλάβει ότι η χώρα δεν κυβερνιέται με θεωρίες

και πολιτικές ξεπερασμένες, ο κίνδυνος να πάνε χαμένες οι προσπάθειες των πολιτών θα είναι δυστυχώς πολύ κοντά…

Κουλοκτσής Σωτήριος

Υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Καρδίτσας

Ιατρός καρδιολόγος

Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθρο Νέα αίθουσα υπερήχων στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας οι ΑΝ.ΕΛ. Καρδίτσας