Νέα δικαιολογητικά για τη θεώρηση ή έκδοση αδειών θήρας


Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας ενημερώνει τα μέλη του ότι σύμφωνα με δύο νεότερες αποφάσεις του Υ.ΠΕ.Κ.Α. καθορίζονται εκ νέου τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την θεώρηση και την έκδοση των αδειών θήρας της νέας κυνηγετικής περιόδου 2013-2014.

Για τους ημεδαπούς κυνηγούς, τους ομογενείς υπηκόους ξένων κρατών, τους υπηκόους κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τους υπηκόους ξένων κρατών που διαμένουν στην Ελλάδα πέραν τις 15ετίας και τους διπλωματικούς υπαλλήλους απαιτείται από φέτος και η προσκόμιση αποδεικτικού μόνιμης κατοικίας και ως αποδεικτικό λογίζεται είτε η βεβαίωση από τον οικείο Δήμο, είτε το τελευταίο εκκαθαριστικό της εφορίας.

Το ανωτέρω δικαιολογητικό (αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας) απαιτείται επίσης και για παλιούς κυνηγούς οι οποίοι θα εκδώσουν την άδεια σε διαφορετική Δασική Αρχή λόγω αλλαγής της μόνιμης κατοικίας τους.

Σε όσους προσέρχονται και το βιβλιάριο θήρας χρήζει αντικατάστασης επιπρόσθετα απαιτείται και η προσκόμιση έγχρωμης πρόσφατης και αχρησιμοποίητης φωτογραφίας μεγέθους αστυνομικής ταυτότητας.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΑΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ

 

1) ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΛ-ΑΣ ή ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ (Α.Κ.Κ.Ο)

  1. ΔΥΟ (2) ΈΓΧΡΩΜΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

  2. ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΕΩΣ)

  3. ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΊ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΕΙΟ ΔΗΜΟ ή ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ

 

Επισημαίνουμε ακόμη ότι, το ερωτηματολόγιο εξέτασης των υποψηφίων κυνηγών άλλαξε, καθώς το ΥΠΕΚΑ παρουσίασε νέο έγχρωμο με φωτογραφίες και ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών. Ο Σύλλογος για να εφοδιάσει τους υποψηφίους κυνηγούς αναμένει την τελική μορφή έκδοσης του ερωτηματολογίου.

Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι κυνηγοί να μεριμνήσουν και να ελέγξουν τις άδειες θήρας τους για την αποφυγή προβλημάτων κατά την διαδικασία έκδοσης και θεώρησής των.

 

ΤΟ Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθρο Το ΓΕΛ Προαστίου στην Σλοβακία στο πλαίσιο προγράμματος Comenius
Επόμενο άρθρο Επιστολή για την ΕΑΣΚ