Νέα Διοίκηση και έναρξη προετοιμασίας στην ΔΟΞΑ ΜΑΣΧΟΛΟΥΡΙΟΥ


Έπειτα από την Γ.Σ. που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο, στο χώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Μασχολουρίου, προέκυψε το νέο διευρυμένο Δ.Σ. του «Α.Ε.Ο. ΔΟΞΑ ΜΑΣΧΟΛΟΥΡΙΟΥ» το οποίο αποτελείται από τους: ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καρράς Περικλής, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πάσχος Χρήστος, ΤΑΜΙΑΣ: Αναστασίου Αθανάσιος, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σοφός Μιχάλης, ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σουφλέρης Αχιλλέας, ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Νασιάκος Κωνσταντίνος, ΕΦΟΡΟΣ: Σοφός Στυλιανός, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΗΠΕΔΙΚΩΝ ΕΓΛΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ: Καντηλάρης Κωνταντίνος, Κάκκος Γεώργιος, Σοφός Βασίλειος και Σμέτης Ιωάννης, αρωγά μέλη του Δ.Σ: Σοφός Ιωάννης, Σμυρνάκης Ευθύμιος.

Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει όλους του φίλους του Συλλόγου μας που συνδράμουν την κοινή προσπάθεια και έχουν εγγραφεί ως μέλη, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη αλλά και την έννοια τους για το μέλλον του Σωματείου.

Επίσης από την Δευτέρα 4/8 ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου, υπό την Τεχνική Καθοδήγηση, μιας εμβληματικής μορφής για το σύλλογο, του Βασίλη Μπαϊράμη στον οποίο το Δ.Σ.  εύχεται από καρδιάς καλή επιτυχία στο έργο του.

Παράλληλα «τρέχει» και ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την ενίσχυση του ήδη πολύ καλού έμψυχου δυναμικού του Συλλόγου και αναμένονται ανακοινώσεις το προσεχές χρονικό διάστημα.

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις από την ομάδα, αυτές είναι οι: Κάκκος Κωνσταντίνος, Μανασής Βασίλειος και Πλασταριάς Ευάγγελος, τους οποίους ευχαριστούμε για την προσφορά τους, ευχόμενοι υγεία και καλή επιτυχία στις νέες τους ομάδες.

Κλείνοντας ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία σε όλα σωματεία της δύναμης της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

 

 

Με τιμή, το Δ.Σ. του Α.Ε.Ο. «ΔΟΞΑ ΜΑΣΧΟΛΟΥΡΙΟΥ».

 

Προηγούμενο άρθρο Στο Περιφερειακό ιατρείο Βραγγιανών η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Επιστολή ΕΒΕ σχετικά με την απαλλαγή των Βιοτεχνιών από τον ΕΝΦΙΑ